Што сакаат (бараат) жените?

R

Roten 96

Гостин
Јас мислам дека жените ни самите не знаат што сакат...секогаш колебање двоумење преовеличување на работите...мое мислење :D

Член од
30 август 2011
Мислења
10
Поени од реакции
1
И мене ме збуни тоа, ама си викам, штом сум нагла госпоѓица - белким и јака сум:)
абе ЈАКА ... повеке барам кога е до мене да има малку мозок да не биде глупа и да треба да и писувам упатства за секоја ситница , а мегу другото за бонус го сметам да биде секси т.е. да има женственост малце и да знае да ме насмее не да чека јас да и праам шоу секој пат за да и биде интересно пффф... во право ли сум ? :tapp: ;)

Член од
31 август 2011
Мислења
24
Поени од реакции
10
Ne moze taka da se definira sekoja zena e razlicna barem znam i sum go proziveal toa.Ima devojki koj navistina znaat so sakaat pocit sprema niv ne mora da e bilder ili finasiski mojken tip dovolno e da ja pocituvas ama pak za nekoj devojki ako nema kola ne e razbacan ne napravil tepacka ne in tipot. E bas takvite devojki koj trcaat po takvi sekogas vo glavava mi se vrti deka e lesna cura koja ne vredi a gi ima dosta steta retki se tie koj baaraat pocit edni sprema drugi,,,,,,,

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Иако според мене девојка знае да биде посложена од квантна физика, сепак кога веќе ќе реши да биде со некој, првично бараат две работи- внимание и стабилност. Барем според мое искуство, тоа е заклучокот кој неминовно ми се наметнува.

T

Tetro

Гостин
Што сакаат (бараат) жените? Во што е вперен погледот на жените?

Ентони, турист кој прашува жени за насока во Њујорк, наоружан со четири камери ни дава одговори на прашањето "кај гледаат жените на прва средба?".

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.198
Кога За За Габор ја прашале што бара од мажот, таа рекла дека не бара многу: Да биде шармантен, интелегентен и да се грижи за неа. И уште додала, зарем е тоа премногу да се очекува од еден милионер??

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Sigmund Freud
The great question that has never been answered, and which I have not yet been able to answer, despite my thirty years of research into the feminine soul, is “What does a woman want?”

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.924
Поени од реакции
12.489
Жените сакаат драма, ситуација, дешавање додека не се зафатат со деца...после тоа сакаат сапунски серии... мех

Член од
3 април 2012
Мислења
28
Поени од реакции
19
Дајте и на жена внимание, ќе се чувствува во центар на внимание. Дајте и љубов, ќе ви ја возврати. Дајте и еден квалитетен секс, па нека ќути три дена :)

Kajgana Shop

На врв Bottom