Што сè би направиле за пари?

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
Би работела.
Зар има и такви што прават нешта за пари...???:kesa:

SpiderWeb

ја заменува титулата под името во вашите мислења.
Член од
12 мај 2008
Мислења
632
Поени од реакции
622
Прават муабет двајца:

1: Дај бе да те ебам?
2: Не бе бегај, не сум педер!
1: Дај бе, ке ти дадам 5000 евра
2: Не бе нема шанса!
1: А ако ти дадам 50000 евра?
2: Не знам... ке размислам
1: Абе педери има, пари нема....

:)

Член од
7 декември 2009
Мислења
133
Поени од реакции
8
Не би направил ништо за пари. парите не се моја цел во животот. Парите доаѓаат и си одат. Другото останува.

Член од
8 декември 2009
Мислења
20
Поени од реакции
1
Vikaat sekoj ima cena kolku i da se protivi,ne sum se nasla vo nikakva takva situacija za da kazam dali sum prifatila ili ne a vaka se mozeme da si zborime da ili ne,moze zatoa i ostanala pogovorkata nikogas ne veli nikogas:wink:

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
За поголема сума би можел да си го отстранам мандалото со ласеропоктура или со моторцангла.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
убаво си кажаа погоре.. зависи за колку пари и зависи шо се бара од мене!!!

InSuLaNeR

A man who never was a boy.
Член од
13 јули 2009
Мислења
878
Поени од реакции
107
Што би направил за пари а? Епа ќе се надоврзам на другите погоре зависи што работа се бара од мене и дали парите се спрема работата!!!

StRePiToSa

Siamo tutti UGUALI
Член од
7 ноември 2009
Мислења
33
Поени од реакции
4
hm .. ako vi postavev prasanje sto se bi napravile za 1 mil evra taa tema ja ima vekje sto bi napravile ako imate 1 mil ... ama moeto prasanje bese STO SE BI NAPRAVILE ZA PARI ne e bitno cena vie zamislete si nekoja cena ... pr: Jas za pari bi ubil covek, dr ,jas za pari bi kradel ,jas za pari bi se prostituiral itn itn... a ne ama zavisi za kolku pari ama kako ama deka mislam deka dovolno e jasno prasanjeto ... i pogore kazav sami si odreduvate cena samo sakav da znam do kade moze da stigne coveckiot um koga se vo prasanje parite ... Pozdrav

p.s ona so primerite jas ne se pronaogjam tamu... primeri bea samo i ne znaci deka bi go napravila a jas SEKOJA CESNA RABOTA KJE JA RABOTAM ZA PARI ...

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Све ке работам за пари, зашто у све сум добар. А викаат ако си добар у нешто не го прави за џабе.

H

^HITMAN^

Гостин
Погледнете го аватарот и никот и ке ви стане јасно. :)
Шега на страна, би работел нормално, чесно и одговорно. Не е се во парите па да човек се одлучи да прави работи кои не ги сака само и само да добие пусти пари.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
За пари ја пијам цела кафана!Ако треба и без пари ќе ја испијам:icon_lol:
За друго не ми се значајни и така ги имам само 15 дена...

Kajgana Shop

На врв Bottom