Што правите кога сте сами дома?

D

DeviL_32`

Гостин
Пуштам музика до даска, комшиите се бунат али мене к*р не ме боле :party3:

radzo

Man Utd!
Член од
20 јануари 2008
Мислења
696
Поени од реакции
17
Најчесто со Музика го поминувам времето

candybabe

~ПЛАВУШКА~
Член од
16 јули 2008
Мислења
588
Поени од реакции
9
МУЗИКА , МУЗИКА и МНОООГУУУУ НЕНОРМАЛНИ ДРУГАРКИ ...хех

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Најчесто се дерам на гласна музика а ми се случува и да танцувам бесно, или си готвам нешто по мој мерак,никој да не ми се меша у работата:)

Член од
6 август 2008
Мислења
646
Поени од реакции
17
Моментално сум single, така да го правам истото што и кога не сум сам :)

Lorddd

Титула - Лорд
Член од
18 март 2007
Мислења
1.067
Поени од реакции
53
Се зависи од тоа - На колку време сум оставен сам дома. Значи ако имам ден/два, викам другари кај мене и заседнуваме, музиче, пиење, веселење. А кога е онака, понакратко, ги правам оние работи што се прават кога си сам дома(use your imagination) :baeh:

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Ништо посебно.....секогаш различно...слушам музика,учам,седам пред компјутер,гледам телевизија...а некогаш и ДРУШТВО дома викам:back:

Член од
13 август 2008
Мислења
16
Поени од реакции
0
хаха....компјутер и музика...или добро друштво и музика....

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Ha :) zakon tema :)

Ako sum poveke dni :smir: sam doma prviot den sekogash si go pominuvam bez luge doma,samo pustam glasna muzika,najcesto metal,ali si pustam i DnB pa vezbam DnB dance pred ogledalo :) Poso ko se moite doma nema shansi toa da mi se desi :)
I posle 2 den vikam drustvo doma [ne poishe od 5dusi zaso nemozam da gi kontroliram :P] i si pominuvame ludo :) muzika,pienje,druzenje..uf meraci :0
A koa sum 1 den sam doma.Hmm,samo slusam muzika,i se nerviram so ke si dojdat moite vecer -.-

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Сега моментално сум сам дома и слушам музика,мсн и кајгана. Инаку кој сум сам дома најчесто спием(не моем да спием кој има некој друг дома),гледам некој хорор филм и јадем пуканке и шо пострашна сцена тоа побрзо јадем, а и знаем некоаш да напраем тестенине со некој многу откачени сосоој!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom