Што правите кога ви е досадно?

Член од
8 јуни 2008
Мислења
189
Поени од реакции
2
Па или гледам некој филм или ке искочам надвор да се шлаам со друштво.

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
Летно време се наоѓаат занимации така да не е досадно ,ама зимно време има такви моменти кога ме фаќа досада но тогаш вежбам склекови,стомачни,тегови така да ретко се чувствувам да ми е досадно :toe: а го заборавив и компјутерот на кого секогаш можам да најдам некоја занимација :coffee:

Член од
12 август 2008
Мислења
501
Поени од реакции
30
Коа ми е досадно...барам жртви на скајп или мсн да ги малтретирам.:vozbud:..си пуштам некое добро филмче или музика...а викам другарка ми и пиеме кафе...се случува да го украдам и чоперот на чичко ми коа е на работа и се возикам со другарка ми низ град или одам на сала и играм одбојка...ама во машки тим:vozbud::vozbud::kez::sakas_ust

Член од
2 декември 2007
Мислења
453
Поени од реакции
14
Па играм игри на компјутер, си гледам филм, слушам музика, гледам некоја интересна емисија на ТВ...

M

marko 1996

Гостин
У парк, точак на кеј, баскетче ке свртиме , фудбалче ...

Член од
4 јануари 2008
Мислења
505
Поени од реакции
65
Si pustam nekoe muzice ili si go vikam drustvoto i sekogas vo dobro drustvo sledi dobro raspolozenie:back:

Fatty

Режи :)
Член од
2 јуни 2006
Мислења
427
Поени од реакции
5
Идам по кафиња кај другарки, другари :) или така кажано “бездомник“, што многу често се дешава :helou:

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Ептееен ретко иам досадни периоди....:toe:

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
мсн, кајгана,спиење,коцкање,идење во фирма,идење кај другари,гледање тв :back:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
барам жртва за на пуш пауза... хуух... ко ке видиш ке останам надвор цел ден...:pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom