Што правите кога ви е досадно?

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
:wink:Со добра музика,добар муабет и некоја физичка активност..барем ја така мислам:wink:

mmm121

Pentaxian
Член од
27 јуни 2006
Мислења
545
Поени од реакции
21
Си читаш форум Кајгана и си лета времето ......

Љупка

CLAW
Член од
30 јули 2008
Мислења
69
Поени од реакции
5
Има многу начини!Никогаш не ми било досадно и секогаш наоѓам по некоја занимација што ми годи и нешто што ме прави среќна.Може да се убие и тоа како!

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
ја во последно време ноќе седам дење спијам до 16ч после на ком и околу 19ч излегувам и после од 1-2 пак на ком до 7-8 сабајле

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Ispruzete se na krevetot vo vasata soba, pustete si dobra muzika, onaa sto vam vi lezi i godi (ja si pustam Techno/Electro/Trance) i spustete gi roletnite. Ke vidite deka za kratko vreme nekoj ke vi zadzvoni na tel. ili na vrata. A ako ne upali toa, bez briga ke potonete vo dlabok son i potoa ste kao nov ... !!!* :wink:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.121
Поени од реакции
1.717
со добра музика или добар филм со друштво :smir:

Член од
29 јули 2008
Мислења
91
Поени од реакции
3
на работа, дома, на мрежа, на форуми, од септември пак се запишувам на факс вонредно:vozbud:така да НЕ ми е баш досадно

Член од
31 март 2008
Мислења
2.585
Поени од реакции
1.895
Другар, за тебе не знам ама мене, завршувањето на глупово летово фактички ќе ми ја убие досадата...
Жешко е, не можеш да испаднеш и да урликаш наоколу, а и работите шо имаат улога да ја убиваат досадата како на пример книгите, интернетот, игрите и сличните ствари, веќе стануваат страшно монотони покрај толку долгото седење дома и занимавање со нив.
Сите работат. Женски, другари, другарки, роднини, пријатели, старци, бебиња, мртовци, вампири...Се живо и мртво работи. Да и го пикнам у работата смрдена.
Одмор... за кој кур ќе ми е одмор бе. Ќе отидам на езеро или на море и на плажите ќе ги гледам напалените манијаци како гледаат по женските газови и деколтеа. И тоа ли да го правам една недела?
Викендицата шо ја имам во Претор веќе ја имам заборавено како изгледа. До сега најверојатно е станата тропска џунгла.

Мразам Лето.

и јас го мразам помочаново лето.
другите 3 годишни времиња ги обожавам ама летот ич.
само за на северниот пол сум ебаго :je:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Абе има многу начини за досадата да се убие. еве ќе набројам некои.

1. кајгана форумов
2. нет
3. тв
4. музика
5. другари
6. водно
7. кеј
8. кафич
9. спорт некој друг
10. езеро море

Е ако и ова не ви ја убие досадата си имате стварно проблем некој:nesum:

kapetan