...пуштам музика и почнуам да играм...да трчам низ стан *ова само ак сум сама
..инаку седим на компјутеров...читам на кајгана...слушам музика...или крајна опција ми е да земем да цртам =)
Седам пред пс, слушам музика, читам книги или гледам некој добар филм. Гледам да имам се помалку досадни моменти! И успевам во тоа
п.с. тука не спаѓаат оние моменти кога сум во школо на часови. Тогаш скоро секогаш ми е ужасно мн.досадно! Позната сум во клас по изреката:„Мффф...досадно ми е!“
Odam na kafe so drugarkite,se vozam so skuterot,gledam fudbal(fudbaleri:wink na forumov pominuvam mn vreme i toa a pa nekogas koga mi e dosadno dosagam na nekoj drug hehe:smir:
Ненормално ми е досадно... досадниве периоди моментално ги лечам со читање постови на кајгана или ако не сум на компјутер тогаш ќе гледам некој филм на ДВД ако и то не е тогаш се карам со некој од домашниве...
Обично досадата ме фаќа дома кога сум во затворена просторија, тогаш излегувам надвор одам се другарите некаде, или пак си барам девојка за на кафе
Но ако не ми се оди надвор, тогаш се знае дома на мсн со слушање на музика и јас тогаш станувам досаден со тоа што ќе најдам жртва на мсн која мооооора да ми праи муабет со сила :baeh:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.