Chombe_United
Да ми бричите ташаците!
- Член од
- 14 декември 2007
- Мислења
- 8.809
- Поени од реакции
- 452
Беше болно љубоморна на мене. Па што да правам јас што сум отворена и комуникативна личност
Јас ке ти кажам зошто остана толку време со негоlubomorna sakase da me pravi demek poveke ke go sakam lolzz ,zavisnosta od wow imase duri i heroj so moe ime haha,nesigurnosta ne smeev da se pozdravam so masko....abe sega koa ke mi tekne ne znam zaso ostanav vo vrska 1 godina..oh my god:nesvest:
Никој неможе да каже дека не се сеќава на ништо од претходните партнери, дека го заборавил и дека е само тоа минато. Не е така, има нешто што останува во сеќавање без разлика дали е тоа добро или лошо.
Да кажеме седнувате со другар или со другарка и почнувате некаков муабет за бивши девојки и дечковци. Задолжително по некое непишано правило се зборува и за тоа што ви се допаѓало и што ве нервирало кај претходните партнери.
Така да што е тоа што претходните партнери го имале,правеле,постапувале што најмногу ве нервирало, а сегашниот партнер ги избегнува или пак воопшто не ги прави и не ги поседува тие создавачи на нервози