пред и некој ден ми се слоши,леле мислев дека ќе умрам и прва помисла како моите без мене (како ќе растата,кој ќе пише домашно со нив,кој ќе ги лекува итн.)Мислам здравјето пред се и искреноста како основа да се гради стабилна и трајна врски како иден темел на едно здраво семејство во кое ќе израснат нормални личности.(
Ценам луѓе кои знаат да стојат цврсто на две нозе, и не менуваат ставови, се придржуваат до принципи а воопшто нема да приметиш дека се тие двојно пофлексибилни од тебе...
Општо во животот ценам... (многу општа темава, сине) ...сонце, маичка без ракави и нејзините боси ноџиња како шаткаат во тревата. Запчиња спремни за одсјај, и раширени раце. :wub:
Jas ja cenam iskrenosta no najpovekje go cenam onaj sto me ceni i mene.Dobro mozi da se reci deka ja cenam i ljubovta,no samo ako e vozvratena.a da ke zaboravev go cenam i vistinskoto drugarstvo sto za zal vo denesno vreme e mnogu retko zatoa sto sekoj e samo od korist:icon_frow
Ценам луѓе кои се свесни за се околу нив,и се наоѓаат во светот на луѓето кои се пронашле себе си,и постигнале нешто-имаат голема вредност.. и со кои можам да се споредувам.
Ценам луѓе кои се свесни за се околу нив,и се наоѓаат во светот на луѓето кои се пронашле себе си,и постигнале нешто-имаат голема вредност.. и со кои можам да се споредувам.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.