M
Mr.InF3ction
Гостин
ценам луѓе што ја ценат мојата добрина...и враќаат со добрина 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ги ценам луѓето кои знаат да подадат рака кога на некој му треба,искреноста,почитта,разбирањето,довербата,љубовта...
Најискрен пост на темава до сегаПак јас на темава... :helou:
1. Не ја цениш искреноста, секој пат кога некој ќе ти каже нешто искрено се лутиш и мрштиш, правиш гримаса како бебе кога ќе проба лимон.
2. Почитта се вика еготрип. Сакаш кога ти ја даваат ама само фиктивно ја даваш ти некому.
3. Разбирање исто така немаш, ќе ти докажам со следниот пост.
4. Доверба?! Сите сме робови на емоции, џабе ќе имаш доверба во било кој, ќе те изневери додека кажеш Дебар маало.
5. Љубов, како можеш да збориш за љубов, само што се ослободи од наставката teen.
И сега, бидејќи рече дека цениш кога некој ќе ти подаде рака ако ти треба, погледни колку форумџии ќе те поддржат а тоа нема да го направат заради личен интерес.
Пак јас на темава... :helou:
1. Не ја цениш искреноста, секој пат кога некој ќе ти каже нешто искрено се лутиш и мрштиш, правиш гримаса како бебе кога ќе проба лимон.
2. Почитта се вика еготрип. Сакаш кога ти ја даваат ама само фиктивно ја даваш ти некому.
3. Разбирање исто така немаш, ќе ти докажам со следниот пост.
4. Доверба?! Сите сме робови на емоции, џабе ќе имаш доверба во било кој, ќе те изневери додека кажеш Дебар маало.
5. Љубов, како можеш да збориш за љубов, само што се ослободи од наставката teen.
И сега, бидејќи рече дека цениш кога некој ќе ти подаде рака ако ти треба, погледни колку форумџии ќе те поддржат а тоа нема да го направат заради личен интерес.