Што научивте од последната врска во која бевте?

MKnight

Macedonian & Proud
Член од
25 мај 2010
Мислења
2
Поени од реакции
0
Хахаха од последнава "врска" излегов само повреден..Значи сите викаа дека јас ќе ја заебам а обратното се деси.. Се угодував, бев нежен и сите тие ствари али не и се прави ќефот ли што е... Затоа решив да не мавам рецка на женски веќе.. Знам дека можда е лоша одлука дека вистинската може да помине али мн сум лут... Иначе сеа сум тазе член баш заради овој топик и ќе доаѓам редовно.. Полесно ми е сеа одкако се искажав

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.138
Поени од реакции
25.693
Другар ти богат ти ја дава скапата кола на чување и возење ама со пазење дур он не е во државата и не знае кога ќе се врати. Може утре, може (а многу ретко) и нема да се врати. Затоа вози и уживај, ама секое сабајле особено после добра ноќ вожња може некој да ти дојде на врата и да ти каже-брат кључевите. Тоа уствари уште од првата беше.

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
Дека љубовта навистина е слепа или да кажам те заслепува :wink:

К

Кики.

Гостин
многу работи кои за жал уште не можам да ги прифатам целосно, ама кај и да е ке биде.
најважно сфатив дека никогаш не треба да сакаш со цело срце и да си искрен уште поважно никогаш не треба да го слушаш тој што го сакаш и да се надеваш на подобро утре кога нема да има такво нешто ( ако нешто не чини, не може да се поправи) . научив и никогаш да не верувам на солзите што ке ги пушти пред мене затоа што се лажни и на крајот дека никој никогаш нема да те сака како што заслужуваш, па затоа е подобро да се заштитиш и да се однесуваш ладно кон сите.
затоа сега за сега мислам дека поради одвратноста што ја чувствувам од сето набројано, добро ми доага одмор.

Hatred

save.exit.planet
Член од
17 мај 2010
Мислења
83
Поени од реакции
4
колку и да не верувам..никад више со близнак у хороскоп.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Што научив?

Па да решавам равенки со повеќе непознати, се околу логиката, егоцинтризмот како појава/состојба, се околу кардиоваскуларните болести...

L-A-V

who cares? =)
Член од
2 декември 2008
Мислења
477
Поени од реакции
57
ништо......

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Научив, од другите, дека била врска ... а јас цело време појма немав дека сум во врска

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.571
Поени од реакции
4.560
дека научив да сакам вистински

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
дека не треба да се депримирам за безначајни личности.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.374
Поени од реакции
30.795
дека и после се па огреа сонце.
дека среќата доаѓа од мене самата.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.775
Поени од реакции
5.099
Со деца да си немаш работа :salut:

Klinton

wanna BOMB?
Член од
11 април 2010
Мислења
2.879
Поени од реакции
4.582
deka kolku poveke ja tretiras zenata ko stoka tolku poveke te saka

Ada?

мјаууууу
Член од
4 април 2009
Мислења
490
Поени од реакции
54
Дека не е убаво да се изневери партнерот ..да требаше да се случи за да го сфатам тоа и секогаш да си кажуваш што мислиш и колку можеш да пружиш.

Kajgana Shop

На врв Bottom