Што научивте од последната врска во која бевте?

M*O*N*A

~*Kitekatus*~
Член од
20 јуни 2007
Мислења
99
Поени од реакции
31
Можеби простувам..но не заборавам.Кога престанувам да сакам...почнувам да мразам. Не сеам таму каде што не никнува…...и никогаш не склопувам раце да молам некој што не заслужува!!!!

П.С. Го позајмив цитатов,зашто ми се најде и ми се погоди за ситуацијава.
ФАЛААА...

Член од
13 август 2007
Мислења
672
Поени од реакции
19
дека машкото не треба нон стоп да и оде по г`зо на женското... како шо ми одеше на мене онај и затоа му раскина! ... оди оди... еее па досадно ми стана ем му кажуваше да не прае така он па и уште не е сфанал, ууу лејка бе... НЕ И ОДИТЕ ПО Г`ЗО ЌЕ ТРЧЕ ПО ВАС!

Член од
26 април 2008
Мислења
87
Поени од реакции
2
deka treba za se da se bidi ramnodusen i da ne se dozvoluva cuvstvata da te pobedat tuku ti da gi pobedis niv

Член од
27 ноември 2007
Мислења
619
Поени од реакции
45
Не научив ништо. А знам требаше некоја поука да извлечам, ама ху керс ионака никој не видел аир од многу памет. Претходно се доживував ко човек остров, додека бев во врска сфатив дека на некој невидлив начин сум поврзан со континенталниот дел,сега се чувствувам пак ко остров. Ко Ибица.

Член од
13 октомври 2007
Мислења
69
Поени од реакции
7
deka nikogas ne treba da go izgovoris zborot-te sakam,deka nikogas ne treba celosno da mu se posvetis,deka nikogas ne treba da bides celosno iskren i deka nikogas ne treba celosno da mu veruvas i

pred se nikogas da ne zaboravis na sebe,na tvoite zelbi i potrebi,na tvoite sonista i na svojata gordost

Izr0d

Била сам дете...=)
Член од
9 мај 2008
Мислења
593
Поени од реакции
29
Deka za nikoj ne vredi da prajs se za nego .

Член од
7 јануари 2008
Мислења
368
Поени од реакции
2
bukvalno nisto samo nauciv kolku mn ja sakam so taa sto sum vo vrska sega :D:D

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
deka nejkam veke vrska (barem nekoe vreme).
и ја исто заклучи и декас никој не е совршен и дека не треба да се замижува кога некои работи се случат туку треба да се врати со иста мера

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Научив да сакам некој (освен моите) и да се борам за нешто што ми значи... И уште многу други ствари али ова е најбитното :)

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Од последната врска научив дека некој луѓе можат многууууууу добро да лажат едноставо да немојш да се изначудиш.Сфатив дека не треба се да простуваме и дека и гордоста е многу важна.Научив дека колку подобро ќе се понашаш со некој луѓе само ќе те газат и на крај ке ти забијат нож у грб:nesum:

Спирка

Чорбаџиска Кучка
Член од
1 октомври 2008
Мислења
394
Поени од реакции
14
Ништо, освен тоа дека не ме бива за серизони врски, барем засега!!!!:baeh:

Kajgana Shop

На врв Bottom