Што научивте од последната врска во која бевте?

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Никогаш не се потценувај и не се променувај за никого па камоли за девојка.Ако таа те сака вистински ќе те прифати таков како што си ништо повеќе.Разбери дека ти треба да си рибата што таа треба да ја фати не обратно.Секогаш биди алфа никогаш бета.Лесно е во теорија да го викаш да но земи онака време да читаш за себе да се зацврстиш карактерно и да се контролираш.Љубовта е чувство но пак може да се контролира.
Некој те лажел.
Алфа се лузери.
Бета,Гама,Јота...не се важни.

Делта is a pure win & vaginal moisturer.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Никогаш не се потценувај и не се променувај за никого па камоли за девојка.Ако таа те сака вистински ќе те прифати таков како што си ништо повеќе.Разбери дека ти треба да си рибата што таа треба да ја фати не обратно.Секогаш биди алфа никогаш бета.Лесно е во теорија да го викаш да но земи онака време да читаш за себе да се зацврстиш карактерно и да се контролираш.Љубовта е чувство но пак може да се контролира.
Ако ја лажеш, вараш, се пијанчиш и повремено и го маваш ќотекот а бара да се промениш значи ли дека не те сака вистински :)?

S

Stef Bachatero

Гостин
Тогаш ќе ми раскине и ќе си најде друг.Никој не е вреден да го чекаш,но се зависи до тоа колку сакаш.А кога ми поставува некое прашање за љубов,мора да одговорам од срце.Но кога ќе постапиш со разумот ќе видиш дека секогаш е подобро.Или баланс од двете е убиство хехе

Shadow_mkd

Dark Shadow
Член од
5 август 2011
Мислења
38
Поени од реакции
15
Се што е премногу перфектно во врската е невозможно да опстане, кога тогаш ќе заврши и што е најтрагично може да заврши преку SMS порака :mad:

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
Се што е премногу перфектно во врската е невозможно да опстане, кога тогаш ќе заврши и што е најтрагично може да заврши преку SMS порака :mad:
Welcome to the club :LOL:

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Тоа најчесто се случува кога, тој што раскинува му е прлав газот и неможе да те погледне во очи и да ти каже како стојат работите па мислат полесно ќе пројдат преку SMS ;)

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
Тоа најчесто се случува кога, тој што раскинува му е прлав газот и неможе да те погледне во очи и да ти каже како стојат работите па мислат полесно ќе пројдат преку SMS ;)
Не само што нема да сака да те гледа во очи туку и ќе бега од тебе како од ѓаволот и ќе ги обиколува улиците по коишто ти чекориш. Ако му бил/била чист образот ќе се соочеше со тебе.

Shadow_mkd

Dark Shadow
Член од
5 август 2011
Мислења
38
Поени од реакции
15
Колку и да ти е прљав газот треба да имаш барем малку почит спрема другиот.. нели е така

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
научив дека нема да трошам време на такви кои брзо здосадуваат

Член од
6 јули 2011
Мислења
17
Поени од реакции
5

Дека не треба да верувам на сите,дека заслужувам некој што нема да ме лаже и вара на сите страни !
А да и дека супер ми беше коа си терав по мое :D

Shadow_mkd

Dark Shadow
Член од
5 август 2011
Мислења
38
Поени од реакции
15
Е дури сега од последната врска го научив следново: Типката со мене одеше 2,5 години, раскинавме и после 6 месеци врска со некој си друг се вери во саботата :) ... Значи јас му ја разработив сега тој ќе ја вози ... хехехе нека му е со среќа, таа со мене шо се не беше пробала ц ц ц ... :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom