Што научивте од последната врска во која бевте?

A

Anck-Su-Namun

Гостин
Хмм...научив дека ми треба некој што ќе ми обраќа појќе пажња, ете тоа научив.

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Никогаш да не се заљубувам во некого ако не сум сигурна дека целосно ме сака...

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Охооо,колку лекции научив.
Како прво,да не приоѓам прва,ако сакам нешто да си кажам отворено,не да ќутам и да се нервирам,да излезам на кафе со дотичниот пред да почнам врска,да не летам у облаци,да не бидам до толку голем инает и идиот,и друго ама сега не ми текнува :)

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.399
Поени од реакции
37
жШо научив.. да не му се допушта толку на машко пошо на глава ке ти се каче , да не му одиш по кејф... ехее многу научив..

С

Сатори

Гостин
Дека морам да се заљубам за да бидам врска и ја завршив врската бидејќи не бев заљубена.
Еве ... се исплатело се што сум научила за врската во која што сега сум.:back:

Ј

јовица11

Гостин
Научив дека некој грешки се повторуваат ненамерно или намерно незнам

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Никогаш да не се заљубувам во некого ако не сум сигурна дека целосно ме сака...
Хмм...научив дека ми треба некој што ќе ми обраќа појќе пажња, ете тоа научив.
+ дека некогаш добро е и на себе да мислам и да гледам и на мене да ми е убаво, а не се што ми пречи да го преќутувам и да ми биде страв да се скарам, зашто мислам дека ќе ми раскине.

И дека ми треба некој што ќе ме сака.

И малце да бидам поопуштена.

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Дека некои луѓе не можеш да ги смениш
Дека ништо не е онака како што изгледа
Дека себичноста и тоа како ме боли кај другиот, а сама себе си не ја признавам:kesa:

Член од
26 јануари 2007
Мислења
105
Поени од реакции
6
Многу добра лекција...

Од последната врска научив една многу добра животна лекција.
Никогаш не верувај целосно на жена и не дозволувај целосна слобода. Колку си подобар со неа, толку повеќе ќе ти се качува на глава за на крај да те зае*бе иако тоа никако не си го заслужил!
Се надевам дека друг пат нема да дозволам да ми се случи истото што ме снајде овојпат, т.е. дека сум си ја научил лекцијата:)

Devil-King

Пациентот од Бардовци
Член од
3 февруари 2007
Мислења
1.009
Поени од реакции
67
Јас од последната врска во која бев научив дека повратна карта прилеп-охрид е 500 денари со такси да идеш.Иначе не знаев жими се..

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
јас нисто не науцив од мојата врска последна
секогас истите грески ги правам бееееее

Член од
4 јули 2008
Мислења
385
Поени од реакции
18
научив да се сакам само себе...зашто друг ќе те заебе..али не го практикувам тоа у оваа :) а да и научив дека не треба ама баш ниеднаш да попуштам....ја сум таа што треба да ги држи врвките..а не он..:pipi:

*LiL Mermaid*

part of our world...
Член од
3 јули 2007
Мислења
352
Поени од реакции
6
uf..mn raboti :\ svativ deka mora da se ima tolerancija previse,svativ deka kolku i da e "golema" i "vistinska" ljubovta moze da ja snema preku nok,deka treba da ja "cuvame" dodeka ja imame...i deka ne treba da se prepushtame bezrezervno :toe:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Научив да живеам поинаку од претходно и научив дека е многу тешко да се вратиш на старото после прекинот. Научив да делам со некого се што имам и чувствувам, научив да се разбеснувам и да простувам, научив да љубам и да одљубувам.

Kajgana Shop

На врв Bottom