Што може да ви го расипе денот?

Член од
2 април 2007
Мислења
2.875
Поени од реакции
4
nekoja licnost sto lici kako majmun i sto se ponasa kako orangutan i sto jade gomna kako gorila

Член од
21 јуни 2007
Мислења
1.446
Поени од реакции
10
sasence19 напиша:
nekoja licnost sto lici kako majmun sto se ponasa kako orangutan i sto jade gomna kako gorila i pee kako slavejce!!
Samo ne mora da pisuvas po 2 pati .. :) Mene moze da mi go rasipe denot ako vidam nekoja li4nost koja vleguva vo nekoj film i seta ovde niz mene ... Mi ide da go udram edna i da zaboravi na koj svet e ..

J

JohnnyMass

Гостин
Персона која станала на лева нога и се обидуе на сите луѓе околу неа/него да им го расипе расположението.

Член од
11 јули 2007
Мислења
68
Поени од реакции
1
Koga ke me razbudi nekoj rano sabajlechki po telefon vo start mi go rasipuva denot zatoa shto posle ne mozam da prodolzam da spijam i se chuvstvuvam nedospana cel den.

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
Кога ќе си го напунам бојлерот за туширање и ко по обичај ќе влезе татко ми и ќе ми ја стопи цела вода,е тек тогаш се ВАДАМ ОД ТАКТ!

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.733
Поени од реакции
13.481
pa ovaka...

1. Koga spijam i naednas me razbudat "milozvucnite" tonovi od klavirot koga brat mi ke pocne da vergla na nego. (za onie koi go znaat Baer kompozitorot i negovite etidi ke im stane jasno)

2. koga ke pocne da vrne eden dosaden angliski dozd (sitno) od sabajle

3. Koga site po doma se nafurani loso a jas nemam opcija da izlezam.

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
досадни и глупи луѓе без смисла за хумор и напумпани рано од сабајле со негативна енергија и некоја персона која не ми е пожелна у округот на моето движење и моето нали гледање

tiffany

Тифаниум
Член од
20 мај 2007
Мислења
742
Поени од реакции
13
Индиректно потенцирање на работите кои погрешно сум ги направила,кажи ми во фаца не ми врти аман

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.761
Поени од реакции
9.867
Луѓе кои замараат за безвеза; млитави особи кои изгледаат како да ги мрзи да живеат, камоли да прават нешто друго; лошо време, несоница и то toeto

Dragana <><

Daydreamer
Член од
18 јуни 2006
Мислења
1.130
Поени од реакции
8
Гадна караница со мајка ми особено уште сабајле.
Кога ќе ми пропадне некој план.
Негативни луѓе околу мене.
Дожд ако веќе имам испланирано нешто.
Кога ќе се успијам многу и ќе почнат да ми викаат за тоа.
.....и тоа ми текнува сега за сега....

Член од
8 април 2007
Мислења
725
Поени од реакции
6
poso tesko se oneraspolozuvam, ako nekogas se sluci toa e samo zaradi nekoja glupa licnost koja se pravi mn pametna a vsusnost ne svaka deka odi na nervi na nekogo ...:tapp:

Commando

Единство-Активизам-Сила
Член од
12 јули 2007
Мислења
426
Поени од реакции
2
Нож у грб или куршум у стопало,тоа ме уништува секад!

Kajgana Shop

На врв Bottom