Samo ne mora da pisuvas po 2 pati .. Mene moze da mi go rasipe denot ako vidam nekoja li4nost koja vleguva vo nekoj film i seta ovde niz mene ... Mi ide da go udram edna i da zaboravi na koj svet e ..
Koga ke me razbudi nekoj rano sabajlechki po telefon vo start mi go rasipuva denot zatoa shto posle ne mozam da prodolzam da spijam i se chuvstvuvam nedospana cel den.
1. Koga spijam i naednas me razbudat "milozvucnite" tonovi od klavirot koga brat mi ke pocne da vergla na nego. (za onie koi go znaat Baer kompozitorot i negovite etidi ke im stane jasno)
2. koga ke pocne da vrne eden dosaden angliski dozd (sitno) od sabajle
3. Koga site po doma se nafurani loso a jas nemam opcija da izlezam.
досадни и глупи луѓе без смисла за хумор и напумпани рано од сабајле со негативна енергија и некоја персона која не ми е пожелна у округот на моето движење и моето нали гледање
Гадна караница со мајка ми особено уште сабајле.
Кога ќе ми пропадне некој план.
Негативни луѓе околу мене.
Дожд ако веќе имам испланирано нешто.
Кога ќе се успијам многу и ќе почнат да ми викаат за тоа.
.....и тоа ми текнува сега за сега....
poso tesko se oneraspolozuvam, ako nekogas se sluci toa e samo zaradi nekoja glupa licnost koja se pravi mn pametna a vsusnost ne svaka deka odi na nervi na nekogo ...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.