Што може да ви го расипе денот?

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.262
Поени од реакции
2.256
Расположението само ми се расипува на час по филозофија(благодарение на Мерлин Менсон) и на час по бизнис(благодарение на ќебината претворени во одела), а ми го расипува и ненормалната, склеротична, ревматична професорка по француски.
Расположенитео ми се расипува и кога како сега треба на физичко да седам во училница со скапаниот нет што едвај форумов го отвара(се реновира салата и седиме во училница).
Расположението ми го расипуваат Антон Чехов и Михаил Шолохов, со нивните демек `ремек дела` што ти ја запираат работата на мозокот и ти ја уништуваат сивата мозочна материја. Не знам зошто после се прашуваат каде се изгубила желбата на младите за читање, кога заправо сега им ја убиваат!

Но, како и да е заедно со моите соученици пребродуваме низ ова разбрането море полно пирати меѓу кои најкрволочни се Јана и Валентина и благодарение на нив(другарите/ките) не запаѓам во животна криза предизвикана од крволочните пирати!

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Глупиов мој мозок што со брзина на светлината може да измисли невистинита приказна и цврсто да ме убеди да поверувам во неа тврдејќи ми дека тоа е вистина поради што ја на самиот крај неоправдано се нервирам :nerv:

?

..........

Гостин
Забот шо ме боли ....а и треба да одам на заболекар сега уште малку а душа немам ах:kesa:

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Кобачи, копачи, намќори, бескичмењаци и слични луѓе.

toiise

Паско Кузман
Член од
17 декември 2007
Мислења
661
Поени од реакции
94
да не ми работи компјутеров

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
веќе ми е расипан а може да ми го расипе некој, нешто што ми оди на нериви, нешто што ме прави несреќна и тажна!

M

MIL

Гостин
Денот ми се расипува веднаш штом се видам во огледало моето повредено чело :( одма се депресирам :uvo:

pAnDa`

Original..
Член од
5 ноември 2009
Мислења
578
Поени од реакции
35
Школото пред се може да ми го направи денот за никаде, а тука се и некои провокации од личности кои не ми се баш мили, како и лошото време и ред други работи..

Kajgana Shop

На врв Bottom