Што може да ве разочара?

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Може да ме разочараат одредени ситуации во кои не сум успеал да се изборам за нешто, лица кои што се обидуваат на сила да постигнат нешто, непочитување, очај и арогантност :helou:

^The Cherry^

Proof Of Perfection
Член од
4 јануари 2009
Мислења
163
Поени од реакции
1
Најчесто од луѓето... [кои свесно или несвесно те повредуваат ] :toe:

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
ме разочаруваа злоба и лага посебно ако доѓа од некој кој ми значи и го сакам уффф...

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
6 години играм прва постава и заради татин син да бидам 2ра постава и прво полувреме на клупа:nerv::nerv::nerv::nerv:

А

Александра Д.

Гостин
Битие не може да ме разочара ако не го познавам доволно добро за да сум убедена дека може да си ја постигне целта или сл. Тоа не го прифаќам трагично водена по поговорката дека сите луѓе грешат, и може да се случи секому да постапи лошо или сл.
Највеќе се разочарувам од себе. Кога нема да си ја постигнам целта, кога нема да постапам правилно е најлошо, се изневерувам себе си. Често ми се случувало да плачам, а потоа паѓам во депреција. Не чувствувам ништо околу себе, како веќе да немам сетила, врска со надворешниот свет. Тогаш сите мислат дека размислувам, всушност тогаш ниту една мисла не ми проаѓа низ главата. Тука помага факторот време кој ќе ме натера да ги отворам сетилата кога бурата ќе се стиши. Тогаш сум преродена, како мало дете, пак да дознавам за се околу мене и почнувам да ги гледам работите од друга перспектива.
Инаку, може да ме разочараат уште 2-3 личности. Тоа би биле некои од моите најблиски. Одамна сватив дека тие не се најсовршените луѓе како што сум мислела, тоа на некој начин ме разочара. Фала богу сеуште не се случило да се разочарам од нив, ниту го сакам тоа.

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Од ништо не сум разочарана, освен од самата себе.
Кога сум како сега, во лоша состојба за која сум свесна, и се гледам како таква, и не можам да си помогнам.. Никако. Е сега сум разочарана. Се осеќам беспомошно.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Во моментов ме разочарува (а знам дека така ќе биде и во иднина) ставањето маски пред сопственото лице и глумење една сосема нова улога. Болно е кога во тој момент на креирање на новиот филм, зад оној кој става нова маска ти ја добиваш споредната улога, знаејќи дека во претходниот секогаш си бил главниот херој кој го спасувал денот. Всушност, новиот лик не би бил лик ако нема публика. Епа публиката овој пат е разочарана.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Во моментов ме разочарува (а знам дека така ќе биде и во иднина) ставањето маски пред сопственото лице и глумење една сосема нова улога. Болно е кога во тој момент на креирање на новиот филм, зад оној кој става нова маска ти ја добиваш споредната улога, знаејќи дека во претходниот секогаш си бил главниот херој кој го спасувал денот. Всушност, новиот лик не би бил лик ако нема публика. Епа публиката овој пат е разочарана.
Додади го на ова фактот што новата маска ама воопшто не одговара и се` е провидно и лажно, како да кажам, дури научна фантастика на моменти. Џорџ Лукас би можел да подзавиди. Нели? Те сфаќам што сакаш да кажеш.

Освен лажењето мене може да ме разочара и некој да ме прави мутава и вчера родена, а знае дека го/ја (небитен полот на личноста) сакам најмногу на свет и не сака да му биде помогнато. Па мајке ми, не сум од вчера. Не значи дека ако некои финти успеваат кај луѓе кои се среќни со нивните 2 грама мозокот, ќе успеат и кај мене.
Полека малку.

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.032
„Продавање“ за материјални нешта...

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
Најчесто сум разочарана од посебни и деликатни работи во животов каде немам апсолутно никаква моќ да ги променам. Се чувствувам на некој начин виновна бидејќи немам никакво влијание врз нив, а со тоа се разочарувам и од себе си.

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
може да ме разочара ова

од прес на сдсм

``СДСМ:Совпаѓањето во изјавите на Црвенковски и Бакојани е здрава логика``

T

theTinule

Гостин
Се разочарувам кога ќе си поставам некои цели за одредено време, и нема да ги исполнам...тогаш губам желба за се и незнам што да правам со себе...се осеќам ко неспособна..

Barbara.

Irreparable perfectionist
Член од
23 јули 2009
Мислења
369
Поени од реакции
15
халуцинација на ситуации и најчесто надежта

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Ме разочаруваат личности што и покрај тоа правиш се за нив, враќаат на најлош можен начин, никогаш не се тука кога тебе ти треба. За жал ова кај мене се случува многу често летово, една од причините поради која чекам ова пропало годишно време да заврши што побрзо.

Kajgana Shop

На врв Bottom