Што мислите...

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
појма неам точно кој дел и дали воопшто некој мој телесен дел пали кај некоја, ама само едно сум сигурен што кај женските пали , а тоа што сум машко и сакам само женски

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
Пробувам да не мислам на тоа, оти паѓам во депресија и добивам нагони за самоуништивање.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Прашајте ги сите оние жени кои се попалиле по мене,они ке ви одговорат,никоја не ми кажала,нити сум прашал некоја.А сам да се фалам не бива.

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Чеај да видиме, ова не е у сеир, а? Значи мора сериозно да бидне одговарањево. А зашто мора баш на тело да се паѓа? Кај ме фативте кај шо сум најслаба? Прашајте ме шах дали не знам да играм?

gOJDO

Пациент, неизлечив
Член од
4 јануари 2006
Мислења
1.304
Поени од реакции
20
не знам за други делови, ама знам дека паѓаат на пенис

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Шо сте се размафтале со тоа ******** бе! Таа дур дојде до таму, треба да е више падната - бар на колена.

gOJDO

Пациент, неизлечив
Член од
4 јануари 2006
Мислења
1.304
Поени од реакции
20
Aceva напиша:
Шо сте се размафтале со тоа ******** бе! Таа дур дојде до таму, треба да е више падната - бар на колена.
па вистина е тоа, другото е јадење бурек и глумење лудило на фини будали.

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Е арно, ај. Ја све шо сум фатила у животов, на подочњак сум фатила.

V

Vlad II Draculea

Гостин
.на кој дел од вашето тело не можат да одолеат оние од спротивниот пол!? :wink:----- vaka гласи темата...

[Едитирано]

А како второ ако се занимавам со фајќање женска....сигурно дека удирам со карактер..шо викаш првин да падни на колена..
А незнам коклу жени можат да се спротистават на голема алатка

[Едитирано]

Aceva напиша:
Е арно, ај. Ја све шо сум фатила у животов, на подочњак сум фатила.
Никој не вели ништо де.. и ја не сум ги фатил на лепота(ја немам не за друго)...

[Едитирано]

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Никогаш не сум ги гледал жените само во делови, тутку како целина....сега, после целосниот впечаток може да направам тука и таму некоја локална анализа на поедини делови, ама дел како дел, може секому да припаѓа, сам за себе не вреди туку во комбинација со остатокот од целината. Затоа и себе не се посматрам така, се гледам како целина.Ако има присутни од членките на форумот кои ме знајат и во живо, тогаш ако се расположени нека кажат тие за мене. Јас баш нешто мнгу не сум се посматрал себе во делови.

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
vrska nema na sto se palat......
pred 2 godini ke rekov....kosata i gitarata (znaaaaam od teloto)....

a sea vrska neam.......i ne mi e bitno

Devilish Angel

Лошотија по потреба
Член од
7 мај 2005
Мислења
1.451
Поени од реакции
18
Ми рекле дека на очите и усните неможат да ми одолеат .. колку е вистина не знам :icon_redf

Kajgana Shop

На врв Bottom