Што мислите...

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
Mandrak напиша:
Хмммм...јас баш и не го доживувам тоа така, не ме мрзне такво однесување, напротив предизвик ми е и ме пали на извесен начин:):wub:

Ееееее тогаш ќе да си единствен што се запалил на тој невидлив дел од мене:icon_lol:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Нема везе, и јас се палам, не на тебе де, ама на такви како што се опиша. Тука има многу повеќе предизвик.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.513
На „манијачки заводливиот поглед” и на снежно-белата насмевка (Colgate Herbal). :)

Појма неам бе, темава е крај...

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
sagaqua напиша:
Не се палат воопшто на ништо. Деловите од телото одат во комплет кој како по правило кај мене секој дел е просек, ништо екстра.
Машките повеќе се палат на убави отколку на паметни жени, само поради фактот што повеќе сакаат да гледаат отколку да слушаат:kez:
После мене сите се „смрзнуваат„ зашто вокабуларот ми е директ и многу ниско мава:kez:
Не поради фактот што нејќат да слушаат туку поради фактот што покрај поглупа жена ние изгледаме попаметни!!!

Иначе темава стварно врска нема!!!:kez::kez::kez::kez:

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
113
Не пишувајте бе ако не ви се допаѓа темава. Страшна работа, ко со сила некој да ве тера да пишувате и да читате. Не ти се допаѓа не ја читај, воопшто и не ја отворај. И без тоа темава е отворена пред една година.. вие ја ”разработивте” повторно, јас сигурно не.

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
Па прво се пали на очите.... а после "одреден акт" се пали на истиот и сака пак :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

UnMistakable

Love's divine
Член од
16 февруари 2006
Мислења
342
Поени од реакции
1
pogledot... ama sepak imam mislenje deka sekoja osoba ima svoj pogled na koj nekoj ne moze da odolee

ShEkicKs

Special K
Член од
4 ноември 2005
Мислења
153
Поени од реакции
2
единствено што можам да им напраам е да ги оладам :ija:

:je:

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
smizlicka напиша:
dekolte,stomakot i gazot,barem jas taka mislam
Не би можел сеуште да потврдам!!!:kez::kez::kez::kez::kez:

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
...shto znam...sekoj razlicno...ali celo e koga ima se...:)

Член од
27 февруари 2006
Мислења
13
Поени од реакции
1
Mene sto mi kazale prvo nesto sto gi privleklo devojkite e moeto drzenje na teloto. Posle toa muabetot.

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
Na ocite vo kombinacija so kosata...i nikako ne mi e jasno zosto,ama site taka mi velat:)

Kajgana Shop

На врв Bottom