Што мислите...

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Е да ти кажам в право се. КОј те знае, знае. На усни да ти целува мед медени нектар и амброзија, храна нема да му е потребна, само целувајќи ги ќе живее, дише и се радува, а очите ти се како длабоки планински езера, полни љубов и разбирање, крупни како на срничка, милни, галат со погледите.

Додуше и другиот не ти е за фрлање. не знам како досега не те прелажал некој да те грабни или сите арни момци се зафатени?

Devilish Angel

Лошотија по потреба
Член од
7 мај 2005
Мислења
1.451
Поени од реакции
18
Ти мислиш јас така лесно се лажам а? Не се нашол таков јунак што успеал да ме прелаже :je:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
[Едитирано: цитиран пост кој е избришан:)]

Јас незнам дали кажав ама ај ќе си повторам ... на целата јас ... толку имав, ајде фала пријатно:icon_lol:

Caligula

Realiziran
Член од
25 јануари 2005
Мислења
895
Поени од реакции
97
кај мене се палат на јазикот (од коа ќе осетат као лижам)

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
дефинитивно деколтето..па после погледот и устата:)

Член од
28 јануари 2006
Мислења
260
Поени од реакции
2
kaj mene nikoj na niso ne se pali!ja gi palam so upaljac!

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Досега ми имаат кажано дека се палат на моите усни,и телото воопшто.Колку е тоа вистина незнам...:icon_lol:

Daniela

Мијаааууу....гррр...
Член од
14 јули 2005
Мислења
302
Поени од реакции
3
spooky напиша:
Кај ќе може практично да се увериме во ова?
Na sipka ne igram, kaj Lila u emisija ne i gostuvam (da gi prekrstuvam), ali kafinja pijam, pa sega ti vidi. :)

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Доста беше со коментари надвор од тема.
Вратете се.

Член од
29 мај 2005
Мислења
2.216
Поени од реакции
41
Stom se poglednam vo ogledalo mi ide da se samozapalam. Tolku sum jebozovna sto tesko si oddolevam na iskusenieto.;),a ne pa za drugite muabet da praam.Kaj odam pozadi mene ispopagjani,gorat zapaleni,da se cudis...:):):)

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
Не се палат воопшто на ништо. Деловите од телото одат во комплет кој како по правило кај мене секој дел е просек, ништо екстра.
Машките повеќе се палат на убави отколку на паметни жени, само поради фактот што повеќе сакаат да гледаат отколку да слушаат:kez:
После мене сите се „смрзнуваат„ зашто вокабуларот ми е директ и многу ниско мава:kez:

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Хмммм...јас баш и не го доживувам тоа така, не ме мрзне такво однесување, напротив предизвик ми е и ме пали на извесен начин:):wub:

Kajgana Shop

На врв Bottom