Што мислите за LGBT популацијата?

Статус
Затворена за нови мислења.

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Што не се инфилтрира зарем геј парадите каде гордост е да се искаже неморал не се инфилтрирање,зарем целта на ЛГБТ да изврши саботажа на бракот како институција а со тоа и да нанесе трајни штети на општеството.

ЛГБТ имаат доволно права пред устав се еднакви единствени кои прават разлика помегу луѓето се они со т.н сексуална ориентација.
Во моментов сме безбедни од било какви хомо инфилтрации.
Знаеме дека тие напаѓаат од позади, но во моментов немаат никој кој би им го дозволил истото.
Левите лдп, сдс струи кои можеби и заговараа некакво меѓусебно разбирање замреа.
НВО-та од милчин, жарко, ирена, геро, гелевски и сличните комунисти замолкнаа и се горе долу сотрени, па за некава посериозна педерска афирмација не станува во моментов збор.
Се разбира во тек сме со настаните, може на некој актуелен да му текне и да спомне нешто во врска со оваа тема, но не ми се верува.

Македонија е педер фри, барем до следните избори.

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Никола... пази леџа! :P
Ова е пример за либерално-ретардирани шеги.
Ќе ги сретнете на многу места, нивна цел е олабавување на субјектот со цел да му се протнат во сфинкфтерот.
Подлога за истото имаат во западната култура, каде слични заебанции се широко прифатени и дел од секојдневието.
Кај нас исто ги има, не за џабе постојат, не биди педер, не се прај педер и шо педер ќе беше.
Педерите секогаш биле и ќе бидат предмет на исмевање и заебанции. Смеењето е здраво, сепак не толку здраво за педерите е кога смеењето ќе престане.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Јас имам чуедно дека 40% од парламентот гејови, што тие истите ја прават геј популацијата во мк.

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Каква љубов? Тоа е инстинкт.

Како може куче со кучка, мачор со маче, вол со теле, маж со жена и.т.н. значи спротивни полови.

Значи јас ако сум гладен и инстинк ми е да јадам леб ќе земам да јадам камења. Тоа сигурно ќе ме засити.
:ija:
Спротивни полови, а? :icon_lol: И педофилија малце да не умеша? :icon_lol:

Ај јади си лебот, следи си го инстинктот, остај ги педерите и телињата :kesa:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Во Македонија имаме еден маж геј (популарно звано педер) Коче и една женска геј (по народски лезбејка) која некни кажуваше на ТВ како открила дека е геј и која и била љубов ил љубовница.
Е сега имаме услови да се создаде прва геј заедница или брак то јест Коче со дотичната лезбејка (не и го фатиф името) па нек направат еден геј брак и нек си изродат мали гејчиња.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
:ija:
Спротивни полови, а? :icon_lol: И педофилија малце да не умеша? :icon_lol:

Ај јади си лебот, следи си го инстинктот, остај ги педерите и телињата :kesa:
Извини но не се разбирам многу од домашни животни.
Не замерувај за ситници, битно е да се сфати поентата.

M

Mario Gómez

Гостин
Има многу гејови во Македонија, но тие се плашат да се искажат од типови како Лет3 кој е примитивен, па дури во Албанија можат да формираат семејство гејовите. Инаку да најде од сега владата некое пусто место во Македонијава, да игради таму модерно гето само за гејови, да видиш колку ќе се пријават:pos:

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
И така имаме слаб наталитет и уште такви да формираат бракови и ќе снема македонци.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Има многу гејови во Македонија, но тие се плашат да се искажат од типови како Лет3 кој е примитивен, па дури во Албанија можат да формираат семејство гејовите. Инаку да најде од сега владата некое пусто место во Македонијава, да игради таму модерно гето само за гејови, да видиш колку ќе се пријават:pos:
А оти владата да им гради?? не можат тие стотина иљади гејој македонски да се кренат и да се населат негде да си кренат куќи да си формираат гејска општина да си изберат гејски градоначелник, гејско знаме и собрание да си направат гејско стопанство и да си живеат рает. Оти пак државата да им гради било што?? неспособни се?? мене, на хетеросексуалец никој ништо не ми изгради. Сам плац, сам комуналии, сам мајстори сам материјали....
Плус јас со жена а кај гејојте е полесно, двајца мажи можат и темели да копаат и плоча да турваат и блокови да растовараат.

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
LordDragonII, човеку, со денови дежураш на темава. Само тебе те читам.

Tell mommy, are you hiding something sweetie? :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom