Што мислите за невини дечки и девојки од 21+ години?

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

(gusle) Rekose me ozeniti
To rekose pa slagaseeee (gusle)
Godine kurcu prolaze,
a ja jos nisam nikad jebo,
ne dozvoli sudbo kleta
suva kurca da idem na nebo (x2)

E bas sam tako u mladosti pjevo
Reko sebi 17-a u guzicu evo
I da kojim slucajem koza nosi mudante il gace
Za intimni izgled zene znanje bilo bi mi krace

Stanje neprijatno
Covjek s mosta da se baci
Najgore je bilo sta ce kazati vrsnjaci
Recitovah vjetar duva muda mi se klate
Da se ne izrazavam nastavak stiha sami znate

Sudbom kletom onanovom zivot mi je prijetio
Kad jedan stari ribar bas to je primjetio
Rece moras moje instrukcije da slusas
ako zelis slatke pickice da kusas
Nadi bijelu maramicu kuci u ormaru
pa s njom vaser hermeticki
zamotaj asik cigaru
a na vrhu ostavi prst debelu buzu
da mos nonsalantno vrsit malu nuzdu
Voda nek te ne dovata jedno 15 dana
Dok se na maramicu od salamure ne obrazuje ikebana
Kaka ikebana?
Banana ikebana!

Onda se okupaj, namirisi, odjelo obuci
Onu maramicu samo opeglaj
u dzep od sakoa zavuci
Pravac hotel Topla, nekoj drzecoj migni
Pridi joj sirvuple i odma je za ples digni
Ponasaj se kao macho, macho ka tardaco
Prisloni joj surlu na maramicu tacno
Kad osjeti kako jebos sa maramice vristi
Ka lipicaner ima da skoci i zanjisti

Odma je vodi gore kod nje u sobu
S vrata kreni da joj gulis garderobu
Ako je jaca spotakni je i gurni na jorgan
Dijalekticki joj pokazi seksualni organ

Primjetit ces jedno udubljene
Tacno dje je tebi tvoje ispupcenje
A onda logicno kompletiraj figuru
i pazi kako gadas da ne pogodis bulju

Uradim ti brajko po upustvu tacno
Ona maramica smrdjela je tako reci mracno
Nisam se kupo svih 15 dana
15 dana mediterana...

Namontiram pravac hotel
Spazih drzecu iz Belgije babu
Ljevom sam joj mahno, desnom
nalkcen na hotelsku tarabu
dok je grupa svirala sokolov greben
pa uvelo lisce
Primjetio sam da bas baba
mene za ples isce
priso sam joj u pikslu
ugasio cigaru sto se prazna sjajila
na njenom astalu
Digo sam je u redu na ples
Stego oko struka
Rece mi da je vecerala boraniju
I da joj je od stezanja muka

U namjeri da joj na ikebanu prislonim glavu
Privukoh je za kosu i dozivjeh uzas, stravu
Gleda me baba prestravljenog lica
U mojoj ruci perika, u mom oku kucavica

/zatvaraj radnju majstor fero bit ce gusto, sklanjaj se/

Eskadrila od 16 komaraca lokalaca
Specijalizovanih za znojave cele od stranaca
Dejstvovali su nervozom i napunili glavu
zacas se fina gospoda pretvori u kravu
Dzaba sam konobarima objasnjavo ljudi,
ljudi, apsolutno nije moja krivica
Na kraju je bilo bjeste noge
Bjeste noge posra vas guzica

Godine kurcu prolaze
a ja jos nikad nisam jebo
ne dozvoli sudbo kleta
suva kurca da idem na nebo

Godine kurcu prolaze
a ja jos nikad nisam jebo
ne dozvoli sudbo kleta
gladan picke da idem na nebo

hahahahhahahahahahahahhahahahhahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahhahahahaha :pos::pos::pos::pos::pos:

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Јас 18 години па уште немам клецнато :place:

Едиствена работа која е позитивна е тоа дека левиот бицепс ми порасна едно 5-6 сантима :love:

P.S : Левак сум.

gata salvaje

matufa
Член од
2 декември 2011
Мислења
6.882
Поени од реакции
10.440

Едиствена работа која е позитивна е тоа дека левиот бицепс ми порасна едно 5-6 сантима :love:

E pa vreme ti e da ja aktiviras i desnata...za da ne zaostanuva :D

M

MIL

Гостин
ретки се тие такви посебно девојки шо се чуваат до кај 21-22-23 у секој случај и не требаат да брзат зашо имаат време и за секс и за љубов

Член од
8 декември 2009
Мислења
702
Поени од реакции
528
Me interesirat mislenja za nevini decki i devojki okolu 21 godina.Jas imam 21 i seuste sum nevin,dali bi sakale da imate vrska so takvi decki ili devojki ili ne i sto mislite? ;)
Јас мислам дека секој е невин додека не се докаже спротивното.;)

Член од
17 февруари 2013
Мислења
575
Поени од реакции
481

Ништо страшно животот е пред тебе!Камо да имам пак 18 год ич нема да се замарам дали сум клецнал нешто:(

Член од
11 јануари 2009
Мислења
722
Поени од реакции
90
Ке си дојде и тоа бе никој не умрел невин, жив пример ми е другар од маало на 22 проеба дечкото партали праи значи од младо до најстаро, а ја што дека на 17 го брцнав сеа ќора пичка неам видено морам да го дркам у 4 сабајле ;)

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.865
Поени од реакции
23.249

Мислам дека нема што повеќе да се кажи;)

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Девојка невина на 21+ дефинитивно во иднина ќе биде најискомплексираното створење меѓу жените. Ќе биде критичар кон мажите, ќе стане исфрустрирана кога сите другарки ќе и испофаќаат дечковци и ќе влезат у сериозни врски и таа полека ќе остане сама (само во друштво на ФБ)
Сите ние во животот си имаме периоди- на растење, учење работи, работење, влегување во врски, излегување од нив, прв секс, втор секс, пукање кондом итн.
Девојка со навршени 21,22,23+++ години која не го доживеала со време сево ова (или барем дел) ќе биде потисната во себе, иако може вешто тоа да го крие пред другите.
Ќе дојде време на 25,26,27+++ да треба да влезе во врска, и таа од немање искуство ќе се однесува како на 17,18 во одредени ситуации бидејќи на време не ги поминала горенаведените работи кои ќе ја научат на позрел живот откога била дете.
Машко, невино на 21+ е помалку невообичаена работа за мене затоа што по логика тие не би треало да се срамат, да размислуваат за женските проблеми околу сексот (не дека не треба да се пазат, таман работа) но постои можност да ги доживува истите работи како и спротивниот пол (читај горе). Точно, има луѓе кои апстинираат од разни причини, има и луѓе кои од здравствени причини го прават тоа, но ете нив ги отстранувам од оваа тема, тие се посебен случај и нив не би сакал да ги мешам.
Едноставно- Не е здраво правење на такви работи, затоа што иднината на таквите личности може да им биде болна.

Член од
17 мај 2013
Мислења
245
Поени од реакции
250
Девојка невина на 21+ дефинитивно во иднина ќе биде најискомплексираното створење меѓу жените. Ќе биде критичар кон мажите, ќе стане исфрустрирана кога сите другарки ќе и испофаќаат дечковци и ќе влезат у сериозни врски и таа полека ќе остане сама (само во друштво на ФБ)
Сите ние во животот си имаме периоди- на растење, учење работи, работење, влегување во врски, излегување од нив, прв секс, втор секс, пукање кондом итн.
Девојка со навршени 21,22,23+++ години која не го доживеала со време сево ова (или барем дел) ќе биде потисната во себе, иако може вешто тоа да го крие пред другите.
Ќе дојде време на 25,26,27+++ да треба да влезе во врска, и таа од немање искуство ќе се однесува како на 17,18 во одредени ситуации бидејќи на време не ги поминала горенаведените работи кои ќе ја научат на позрел живот откога била дете.
Машко, невино на 21+ е помалку невообичаена работа за мене затоа што по логика тие не би треало да се срамат, да размислуваат за женските проблеми околу сексот (не дека не треба да се пазат, таман работа) но постои можност да ги доживува истите работи како и спротивниот пол (читај горе). Точно, има луѓе кои апстинираат од разни причини, има и луѓе кои од здравствени причини го прават тоа, но ете нив ги отстранувам од оваа тема, тие се посебен случај и нив не би сакал да ги мешам.
Едноставно- Не е здраво правење на такви работи, затоа што иднината на таквите личности може да им биде болна.
Најпрво фрустрираноста ,ископлексираноста ...кај една личност во овој случај девојка не е последица на немањето на секс ,мислам дека премногу се придава денес значење на сексот ,а навистина незнам од кеде заклучок донесе дека невина девојка ке била критична кон машките ,јас пре би рекла дека е обратно .Еве од лично искуство и од другарките .јас сум истата во однос на тие особини и пред да имам в секс и откако го имам ...другарката која најпрво ја изгуби невиноста на 17 и смени при тоа неколку дечковци со кои имаше секс ,таа ни е најнезадоволната ,нафрустрираната во однос на машките биле никакви само за секс ја сакале само тоа мислеле зашто биле малоумни ,криво и е што току млада ја изгубила невиноста .......а другарка ми која најкасно од нас ја изгуби невиноста на 27 ,таа и пред тоа и сега е најмилилата ,најсмирената ..од сите нас ... Пред се мислам дека тоа се карактерни особини на една личност кои немаат никаква врска со сексот .

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.838
Јас мислам дека е редно време да клецна нешто, озбилно.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Дали примети дека никој не пишува со болд? Секако дека примети. Продужи без болд да пишуваш на Кајгана. Пријатен престој.

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
За девојка може е ок, но да има околу 21год, а не да продужи така без односи и после 23..25год....Тоа е веќе нездраво зашто идеш против своите нагони и против секусалниот инстинкт....
Но за дечки ми е малку касно баш поради тоа што нивната желба за секс е преголема во тинејџерските години и чудно е да заглави без девојка до 21..Но ок може и тоа да се деси но треба да има добра причина...На пример девојките не му се свиѓале доволно или нешто слично....

Сепак одоговлекувањето си сноси последици....Премногу внимателно ќе го бираат партнерот со кој ќе им се случи прв пат па ако нешто тргне наопаку, џабе се чувале за некоја будала..Така да само опуштено, и без некои граници претерани и стегање, казнувања себе си за нешто така природно и убаво...

Kajgana Shop

На врв Bottom