Што мислите за невини дечки и девојки од 21+ години?

M

Muranyi

Гостин
Значи според логиката на неколкумина,дечкото ќе треба алкохоличар да стане.Алкохолот неможе да реши ваков проблем,не се работи за срамежливост во нормални количини,па ајде за првиот пат ќе пивне и после ќе тера,како што е вообичаена пракса.
А да прашам,дали дечкото воопшто имал девојка,дали лапал некад у живот?

Член од
19 март 2012
Мислења
300
Поени од реакции
367
ахаххахах баш да го пишам истото! само што процентот би го ставил на 90 % :))) какви глупости не се изначитав, `изнајми курва` аххахахха
остај со младинава наша не гледам дека далеку ке догураме...пари ебе.е и дрога само тоа им е у глава ишто друго..а за секс и ПРАВИ другари не ми се говори али ај они си знаат

Член од
13 септември 2009
Мислења
560
Поени од реакции
434
ви се чудам на сите,прво што одговарате на вакви теми и второ што се праите стручњаци за ебење и фаќање женски

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Кажи му дека не е он крив.
Така е тука во МКД девојките тука те гледаат како лепрозен ако немаш пари.
Му било пишано да умре како евнух јбг судбина...

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
Пошто сензорите мој алудираат дека индиректно се работи за тебе,земи си некоја курвица,изработи ја да не може да седне на столче,и немај мака
Невин ќе изработи курва да неможе да седне? :icon_lol:

Тоа не им успева на далеку по искусни момци.....незнам од каде идеја дека него ќе му успее.

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.363
Поени од реакции
1.831
sve vracari i gataci ste se staile tuka a:)
--- надополнето: 19 април 2013 во 02:17 ---
i pak ne mu pomognavte na covekot da klecne nesto

VESELINOVA pustete mu ja na covekot taa ke mu ja zeme nevinosta
--- надополнето: 19 април 2013 во 02:17 ---
i pak ne mu pomognavte na covekot da klecne nesto

VESELINOVA pustete mu ja na covekot taa ke mu ja zeme nevinosta

Член од
31 март 2008
Мислења
2.572
Поени од реакции
1.864
jaka, rabota, nemal *bano.

zdrav i ziv neka e, ke *eba.

ne e pred umiranje, ami e 24.

moze ima fizicki problem, ne samo psihicki.

koa go zapnale so *banje mislis strajk so glad drzi.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.783
Поени од реакции
11.339
Му имам пуштано пар цури кои го свиѓале но овој јадниот цел се парализира и незнае како да се постави и што да прави.
Пушти нешто и навака пријателе, дупче си е дупче.

P

propoise

Гостин
За братучед мој станува збор има 24 години и никогаш немал секс.Цела фамилија и комшиите го гледаат ко да е изрод и заостанат татко му e oчаен ме замоли ако може некако да помогнам.Нормално дека прифатив но ми оди многу тешко затоа што кога и да почнам муабет за цури гледам дека кај него се ствара некоја анкциозност и паника ќе ми врати нешто многу кратко во една две реченици и веднаш ќе смени тема или ќе молчи додека јас не почнам да зборам за нешто друго.Му имам пуштано пар цури кои го свиѓале но овој јадниот цел се парализира и незнае како да се постави и што да прави.Во машко друштво е опуштен и зборлив но кога има девојки веднаш го менува начинот на однесување се затвора и цела вечер одговара со да и не.Имал некој искуство со вакви карактери?Ени саџешчнс како да му помогнам ?

Како да не, еден пријател добар ми кажуваше како имало тема отворена за некојси 30-години а девствен па си помислив алал да му е, како ли успева да не го дознаат, а од каде знаеш каков е братучед ти за интимата, и јас на пример не зборувам кога и со која сум се ебел, често и народот сами вадат а лично не ми е по волја очигледна работа која се прави на 13-17 години ко за првпат и потоа си зависен, еве преде два дена бев со едно ковче убаво и лесно р'скавче така да ако продолжев уште 3-4 минути нафта ќе испаднеше, ама па поради апстиненцијата моја месец и две недели не употребив кондом и сега јебига мала инфекција...ајде антибиотиците ќе решат ама џабе кога јас попален како кученце во тој момент си мисњлам каај чиста е 17 години мххх добра сексуална игра и чин имвме ама еве 500 денари з антибиотици и имуностимул, вчера пак сакаше оти ми рече дека мојот пенис ја излудувал кога скака оти напред е бајаги со солиден дијаметар а момево младо зарем нем видено прав курц или....абе мене ме еба она ама ајде.

Пријателе братучед ти дупи и молчи сигурен сум 99.9% можна е и опција да е со секс бади п кко мој пријател со две моми беше так и молчеше да и другрството, довербата и почитта им биде н повисоко ниво како што он вели мој добар пријател, но ако не е така тогаш одговори дали е можно да додека во улавите години ние со табу клуб се палевме ама сега има нет ама пак има улави години значи дали он маструбирал,добил ерекција дали има барем еден филм со бушење нафта и природен гас.

Значи можен е и физиолошки но и психолопшки проблем а ако си во право(иако не верувам да е девица па на братучед детето го спремам по многу предмети и еве го осмолетка е го пика тулето во смрдушките од друг клас...сакам да ти кажам он бил активен е сега зошто прави да изгледа како да е чист покрај горенаведеното(сексбади)

можна е забранета врска можеби прва или бтора братучеда па да така избегнува оти ако имал физиолошка мака ќе каже ќе се олесни, ваљда не е педер??

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
За братучед мој станува збор има 24 години и никогаш немал секс.Цела фамилија и комшиите го гледаат ко да е изрод и заостанат татко му e oчаен ме замоли ако може некако да помогнам.Нормално дека прифатив но ми оди многу тешко затоа што кога и да почнам муабет за цури гледам дека кај него се ствара некоја анкциозност и паника ќе ми врати нешто многу кратко во една две реченици и веднаш ќе смени тема или ќе молчи додека јас не почнам да зборам за нешто друго.Му имам пуштано пар цури кои го свиѓале но овој јадниот цел се парализира и незнае како да се постави и што да прави.Во машко друштво е опуштен и зборлив но кога има девојки веднаш го менува начинот на однесување се затвора и цела вечер одговара со да и не.Имал некој искуство со вакви карактери?Ени саџешчнс како да му помогнам ?
Или е геј или е едноставно асексуален :/

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Сега ќе ја затворам темава, додека на сите свечено не ви поделам по 3 поени за сеир на нови теми. После ќе ја отворам. Ваљда паметот ќе ви дојде, да не скакате на нови теми кои не се во чек дис аут.
Честитки за добитниците, се надевам нема да ве видам и во следната нова тема со дофрлања, зошто на тој начин сами се банирате.

T

Todd Solondz

Гостин
Не им е нив проблем да изгуби невиност, туку да си фати женска.

Он: Грд ли е? Сељак ли е? Искрено да си праиме муабет да знаеме на што сме.
Најдобро ми ја имаш сватено поентата,најлесно ми е да го напијам и да му донесам професионалка да го одработи,сакам да го опуштам со женски тоа незнам како да го постигнам не сум психолог ебаго.Не е грд на другарка моја и се свиѓаше вака физички,ги споив ама ја упрска работата.Најголемиот проблем ми е што уште живее во тој некој тинејџерски филм не се замара со ништо си игра видео игрици по цел ден не се грижи за облеката и изгледот значи си ги има задржано истите навики од периодот кога бил средна школа и одбива да ги промени.

Член од
4 мај 2011
Мислења
1.282
Поени од реакции
563
а да го оставиш, да не го форсираш ... само ако не му дојде, тогаш не знам ...

Kajgana Shop

На врв Bottom