За братучед мој станува збор има 24 години и никогаш немал секс.Цела фамилија и комшиите го гледаат ко да е изрод и заостанат татко му e oчаен ме замоли ако може некако да помогнам.Нормално дека прифатив но ми оди многу тешко затоа што кога и да почнам муабет за цури гледам дека кај него се ствара некоја анкциозност и паника ќе ми врати нешто многу кратко во една две реченици и веднаш ќе смени тема или ќе молчи додека јас не почнам да зборам за нешто друго.Му имам пуштано пар цури кои го свиѓале но овој јадниот цел се парализира и незнае како да се постави и што да прави.Во машко друштво е опуштен и зборлив но кога има девојки веднаш го менува начинот на однесување се затвора и цела вечер одговара со да и не.Имал некој искуство со вакви карактери?Ени саџешчнс како да му помогнам ?
Како да не, еден пријател добар ми кажуваше како имало тема отворена за некојси 30-години а девствен па си помислив алал да му е, како ли успева да не го дознаат, а од каде знаеш каков е братучед ти за интимата, и јас на пример не зборувам кога и со која сум се ебел, често и народот сами вадат а лично не ми е по волја очигледна работа која се прави на 13-17 години ко за првпат и потоа си зависен, еве преде два дена бев со едно ковче убаво и лесно р'скавче така да ако продолжев уште 3-4 минути нафта ќе испаднеше, ама па поради апстиненцијата моја месец и две недели не употребив кондом и сега јебига мала инфекција...ајде антибиотиците ќе решат ама џабе кога јас попален како кученце во тој момент си мисњлам каај чиста е 17 години мххх добра сексуална игра и чин имвме ама еве 500 денари з антибиотици и имуностимул, вчера пак сакаше оти ми рече дека мојот пенис ја излудувал кога скака оти напред е бајаги со солиден дијаметар а момево младо зарем нем видено прав курц или....абе мене ме еба она ама ајде.
Пријателе братучед ти дупи и молчи сигурен сум 99.9% можна е и опција да е со секс бади п кко мој пријател со две моми беше так и молчеше да и другрството, довербата и почитта им биде н повисоко ниво како што он вели мој добар пријател, но ако не е така тогаш одговори дали е можно да додека во улавите години ние со табу клуб се палевме ама сега има нет ама пак има улави години значи дали он маструбирал,добил ерекција дали има барем еден филм со бушење нафта и природен гас.
Значи можен е и физиолошки но и психолопшки проблем а ако си во право(иако не верувам да е девица па на братучед детето го спремам по многу предмети и еве го осмолетка е го пика тулето во смрдушките од друг клас...сакам да ти кажам он бил активен е сега зошто прави да изгледа како да е чист покрај горенаведеното(сексбади)
можна е забранета врска можеби прва или бтора братучеда па да така избегнува оти ако имал физиолошка мака ќе каже ќе се олесни, ваљда не е педер??