Што мислите за невини дечки и девојки од 21+ години?

@0@

Член од
8 септември 2012
Мислења
37
Поени од реакции
12
Me interesirat mislenja za nevini decki i devojki okolu 21 godina.Jas imam 21 i seuste sum nevin,dali bi sakale da imate vrska so takvi decki ili devojki ili ne i sto mislite? ;)

S

Stef Bachatero

Гостин
Аха па лавот до сега да доминира во саваната не да чека одговори за дали бил девица или не.Ако и го кажеш тоа на девојка самоуверено може ќе запали,ама ако и го кажеш со срам и трепет ќе рече со каков дечко сум се нашла.Искрено ако девојка те свиѓа нема абер дали си или немал секс досега,доволно е да знаеш како да и дадеш оргазам.Ако тоа прашање те прави да се чувстуваш глупо во своја кожа,имам другар што на 24 години го направил тоа и сега е главен шмеќер :).Јас мојата прво сексуално искуство го имав со стриптизета од Софија така да не бери гајле,подобро помал да го искусиш тоа да станеш подобар.Нема девојка што не сака добар љубовник и добар секс нормално.На крај ако толку се срамиш земи запознавај секој ден по нова девојка и ќе го изгубиш тој страв на почеток ќе биде тешко и мизерно.Но полека ќе почнеш да стануваш се подобар и подобар во тоа.Јас си имам цел оваа година да запознаам 365 девојки ти колку?

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
То треба да се убије !

цццц.. као ако имаш 22 и не си се ебала/ебал , тогај не бива чивек од тебе .. а у меѓувреме ги осудуваме оние шо се ропат на 16 ..

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
То треба да се убије !

цццц.. као ако имаш 22 и не си се ебала/ебал , тогај не бива чивек од тебе .. а у меѓувреме ги осудуваме оние шо се ропат на 16 ..
Тоа ти е. Не можеш крај да им фатиш на луѓево. Секогаш ќе најдат нешто за да мрчат.
Што има лошо во тоа човек да е невин на 20/21/22 години?
Ништо.
Секој си чека прав момент за себе.
Ако некој мисли дека на 15 е спремен бујрум, ама нека не ги исмејува тие што мислат дека треба да чекаат.
Да му се плукнам на општеството во кое живееме. Ако се скине на 15 е курва, ако е невина на 22 нешто и фали. Ако е машко и има секс на 15 е невоспитано детиште без вредности, ако е невин на 20 нешто му фали.
Ма се нека иде во Хондурас.

Член од
19 јули 2012
Мислења
132
Поени од реакции
85
Чим си невин на 21 година, оди во туш и

Г

ГОЦ-К.О

Гостин
Роузи Палм,енд хр фајв систерс,ќе работат за тебе..Ич да не те чеша!

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Ако најдам некоја што има 21 година и не е скината, тогаш јас ќе бидам најсреќниот човек на планетава :cool:

Ама за жал светов иде по ѓаволите така да :rolleyes:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Me interesirat mislenja za nevini decki i devojki okolu 21 godina.Jas imam 21 i seuste sum nevin,dali bi sakale da imate vrska so takvi decki ili devojki ili ne i sto mislite? ;)
Не, сигурно кријат некоја мрачна тајна.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Некој порано, некој покасно, ке дојде време за сите ;) Ич не се секирам.
Инаку, за машките нема што да мислам а за женските-зависи што планирам. Aко планирам само да се испразнам најубо ке е да е отворена а ако си планирам нешто поозбилно е тогаш секако дека сакам да е невина-ретко кој сака скината за озбилна врска :) Ама “теоријата“ и “праксата“ тука ретко се совпаѓаат.

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Се че биде во ред...После ко ке ги разбереш убавините на животот и ко ке се разј***ш кај че ти биде крајот ;)

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.927
Поени од реакции
12.494
Сега е битно во моменатот (и наредните неколку годишни моменти) да не фаќаш женска за везден за да не ти стои над глава додека експериментираш со различни вкусови ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom