Што мислите за невини дечки и девојки од 21+ години?

N

NikolaMKD91

Гостин
:pos::pos::pos: да си жива и здрава ме изнасмеа со погледов . :vozbud: Обично меѓу луѓето има стереотипи дека мажите сакаат невини девојки, а обратно во никој случај . Девојките демек секогаш сакаат постар и поискусен, ама изгледа се тоа само стереотипи, затоа и се насмеав . :D
--- надополнето: 11 ноември 2012 во 22:08 ---
Мислам дека тие личности се премногу затворени личности со постојана мисла за тоа што другите мислат за нив и секогаш се колебаат дали да се пуштат на некое девојче или не, иако имале многу девојки што им се допаднале во минатото, не дека ја чекаат вистинската личност.
Предрасудите се заебана работа, ти ја затварат психата комплетно, ти ја блокираат креативноста и ти ги уништуваат шансите за добар провод.
Што повеќе секс толку поубав е животот, а пошто ебал не ебал, курцу време пролази, излезете во дискотека, одберете девојче што ви се допаѓа и најважно... НЕ БРОЈТЕ ДО 10, ОДМА НАПАЃАЈТЕ!!! Па што биде нека биде, јебига, кај првата нема да упали ама од 10 една сигурно ке биде заинтересирана за забава. Не треба да сте лепотани, само мала доза на хумор е потребна и вие сте во игра... you become a playa.;)
Точно друже комплетно го делам твоето мислење . Јас има другар колку мене 21 година а уште немал прво сексуално искуство. Многу океј дечко фер и коректен, само ете тоа е, за девојки не го бива се колеба, затворен е во тесен круг на неколку другари ...

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
:pos::pos::pos: да си жива и здрава ме изнасмеа со погледов . :vozbud: Обично меѓу луѓето има стереотипи дека мажите сакаат невини девојки, а обратно во никој случај . Девојките демек секогаш сакаат постар и поискусен, ама изгледа се тоа само стереотипи, затоа и се насмеав . :D
--- надополнето: 11 ноември 2012 во 22:08 ---

Тоа друже комплетно го делам твоето мислење . Јас има другар колку мене 21 година а уште немал прво сексуално искуство. Многу океј дечко фер и коректен, само ете тоа е, за девојки не го бива се колеба, затворен е во тесен круг на неколку другари ...
И јас имам исто другар таков, ама тоа е. И јас не сум некој што секоја недела со различна девојка излегува, напротив јас имам девојка со која идам подолго време но знам дека порано и јас сум бил поповлечен, не сум бил тој кој што е премногу зборлив и кој што знае со еден муабет да ќари девојка, ама па не сум ни до долку затворен за да не знам како да и пријдам и што муабет да и направам. Едноставно треба да се биде свој, и да се каже она што навистина се чувствува во моментот.
Ако ми иде да кажам виц ке го кажам, ако ми иде да и кажам некој убав збор тоа и ке и го кажам, ако сакам да започнам муабет на одредена тема ке го започнам. Финтата е во дружењето да се ужива, да има многу убави насмевки и привлечни погледи, да се најде некаков заеднички муабет интересен за двајцата. Мене тоа ме прави среќен, искреноста е на прво место.
Биди свој па што е важно дали твојот изглед и карактер ке им се допадне на 100 девојки или само на 10, битно е барем на 1 да и се допаднеш. Убаво е да бидеш привлечен и за 100 девојки, јас секогаш се чувствувам убаво кога ке бидам во друштво со повеќе девојки, но не треба да се замараме со бројки, битно секој убаво да си го помине времето и да си изживее среќен опуштен живот.

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
А нели и сводници ги викаат во некои места кај нас .
Да да, видиш нив ги заборавив. :)
--- надополнето: 11 ноември 2012 во 22:39 ---
Хахаха. А бе види, што повеќе невини мажи тоа подобро за нас ебачите, помала конкуренција, повеќе избор, полесен лов на жени пошто и они ке си сакаат да шараат-бараат хахаха.

M

Macedonian-Sun

Гостин
Шо си има врска до колку си бил невин? Ете јас до 19 години бев и што сега,ништо. Едноставно тоа е одлука на самата особа дали сака тоа да го направи со некој од љубов или онака на една вечер. Но мислам дека не треба да се исмејаваат тие што покасно имале секс. Немора ако сите рипнат низ прозорец и ти да рипниш. Секој е различен и секој на свој начин го сфаќа првиот пат а и сексот.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Јас имам другар/познаник/маалски што има 23 и според најнови информации (Октомври месец) тој е сеуште невин а само еднаш има смувано девојка...уствари таа него (беше пијана, на роденден кај другар).

Искрено, знае да биде за момент тема на ремет во интерно, наше друштво, се разбира кога тој не е тука и тоа е само затоа што ставот му е таков да воопшто нема почит према девојчиња. Таков е да стално е со ставот "јас е*ам, вие др*ате, само за тоа нити јас нити вие кажуваме/те"...или пак, кога ќе му спомневме за девојка некоја (зошто сега и не се дружиме нешто многу), одма реплицираше со "види ја бе каква е, утепаница" и слично.

Поради таков став, верувам дека уште долго време ќе остане невин (освен, ако не плати)...мада, што тоа мене треба да ме интересира?

Искрено, нити девојки со многу партнери ги сметам за курви/дрољи и слично, нити па момци со многу партнерки за јебачи......или пак, невина девојка за девојка што се ЧУВА и е срцка...а невин дечко за не способен идиот што не знае како со девојки. Тапа стереотипни муабети.

W

Werther

Гостин
Јас имам другар/познаник/маалски што има 23 и според најнови информации (Октомври месец) тој е сеуште невин а само еднаш има смувано девојка...уствари таа него (беше пијана, на роденден кај другар).

Искрено, знае да биде за момент тема на ремет во интерно, наше друштво, се разбира кога тој не е тука и тоа е само затоа што ставот му е таков да воопшто нема почит према девојчиња. Таков е да стално е со ставот "јас е*ам, вие др*ате, само за тоа нити јас нити вие кажуваме/те"...или пак, кога ќе му спомневме за девојка некоја (зошто сега и не се дружиме нешто многу), одма реплицираше со "види ја бе каква е, утепаница" и слично.

Поради таков став, верувам дека уште долго време ќе остане невин (освен, ако не плати)...мада, што тоа мене треба да ме интересира?

Искрено, нити девојки со многу партнери ги сметам за курви/дрољи и слично, нити па момци со многу партнерки за јебачи......или пак, невина девојка за девојка што се ЧУВА и е срцка...а невин дечко за не способен идиот што не знае како со девојки. Тапа стереотипни муабети.
Многу лош став,лошо однесување,примитивно и недруштвено можеби се однесува така за да ја избегне темата на разговорот бидејќи кој го знае можеби срамежлив и јас познавам вакви луѓе кои имаат по 20 години,а и повеќе и ги има доста кои се такви,а можда е таков од страв да не го одбијат,му имаат комплекси набиено дека е грд искрено познавам вакви луѓе и не ги разбирам...

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Многу лош став,лошо однесување,примитивно и недруштвено можеби се однесува така за да ја избегне темата на разговорот бидејќи кој го знае можеби срамежлив и јас познавам вакви луѓе кои имаат по 20 години,а и повеќе и ги има доста кои се такви,а можда е таков од страв да не го одбијат,му имаат комплекси набиено дека е грд искрено познавам вакви луѓе и не ги разбирам...
Да да...дефинитивно си имаат проблеми некои со самодовербата...ама и тој па стално кога ќе спомнеШЕ за девојка некоја (иако ретко) ја бираше најубавата од другото друштво. Па чекај бе пријателе....малку резонски размисли, ама слабо....(n)

Иначе, знам дека уште во осмолетка на забава сакаше да мува девојче едно, кое за "беља" беше една од најпопуларните во генерација а и школо...она дозна, па се изглупира пред сите, го уништи...сите видоа што и како (да не навлагам во детаљи), самодовербата му ја спушти на -1232353242342....значи, ужас.

Јасно ми е да си претпазлив долго време, после таков никаков прв чекор...ама пак...23 години...да не се опуштитш(n)

W

Werther

Гостин
Да да...дефинитивно си имаат проблеми некои со самодовербата...ама и тој па стално кога ќе спомнеШЕ за девојка некоја (иако ретко) ја бираше најубавата од другото друштво. Па чекај бе пријателе....малку резонски размисли, ама слабо....(n)

Иначе, знам дека уште во осмолетка на забава сакаше да мува девојче едно, кое за "беља" беше една од најпопуларните во генерација а и школо...она дозна, па се изглупира пред сите, го уништи...сите видоа што и како (да не навлагам во детаљи), самодовербата му ја спушти на -1232353242342....значи, ужас.

Јасно ми е да си претпазлив долго време, после таков никаков прв чекор...ама пак...23 години...да не се опуштитш(n)
Eпа и негова грешка е што си поставува високи критериуми,еве јас завршив во ГУЦ мојот критериум не е таков не сум таков човек што бира премногу(сега таман работа,препорачливо е на човек да личи и некои останати детали,да не навлагам),но можеби од тогаш тоа девојче му има набиено комплекси и моралот му е 0,но сепак како што кажуваш ти и си целосно во право 23 години се предолго време.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Eпа и негова грешка е што си поставува високи критериуми,еве јас завршив во ГУЦ мојот критериум не е таков не сум таков човек што бира премногу(сега таман работа,препорачливо е на човек да личи и некои останати детали,да не навлагам),но можеби од тогаш тоа девојче му има набиено комплекси и моралот му е 0,но сепак како што кажуваш ти и си целосно во право 23 години се предолго време.
Bitch please.....се запознавам со девојче во средно, ме прашува кај учам...викам Угостителско ( тука почнувам да се објаснувам, демек не готвач нешто..туку туристички техничар, со 4 години), ама не ме ни слуша и добивам одма жолт картон, после минута две "вадење", ме прашува од каде сум...и викам Ѓорче...и одма добивам втор жолт, што по автоматизам значи црвен и можност да не и пријдеш не само неа, туку и на нејзините другарки (бан, не играње 3 натпревари) ама, мора да научиш брат....си знаеш и ти со ГУЦ, што ти зборам :)

*Немам ништо против готвачи, келнери и слично...само таква беше ситуацијата, морав да објаснувам(n)

Kajgana Shop

На врв Bottom