N
NikolaMKD91
Гостин
да си жива и здрава ме изнасмеа со погледов . Обично меѓу луѓето има стереотипи дека мажите сакаат невини девојки, а обратно во никој случај . Девојките демек секогаш сакаат постар и поискусен, ама изгледа се тоа само стереотипи, затоа и се насмеав .Крцкалче
--- надополнето: 11 ноември 2012 во 22:08 ---
Точно друже комплетно го делам твоето мислење . Јас има другар колку мене 21 година а уште немал прво сексуално искуство. Многу океј дечко фер и коректен, само ете тоа е, за девојки не го бива се колеба, затворен е во тесен круг на неколку другари ...Мислам дека тие личности се премногу затворени личности со постојана мисла за тоа што другите мислат за нив и секогаш се колебаат дали да се пуштат на некое девојче или не, иако имале многу девојки што им се допаднале во минатото, не дека ја чекаат вистинската личност.
Предрасудите се заебана работа, ти ја затварат психата комплетно, ти ја блокираат креативноста и ти ги уништуваат шансите за добар провод.
Што повеќе секс толку поубав е животот, а пошто ебал не ебал, курцу време пролази, излезете во дискотека, одберете девојче што ви се допаѓа и најважно... НЕ БРОЈТЕ ДО 10, ОДМА НАПАЃАЈТЕ!!! Па што биде нека биде, јебига, кај првата нема да упали ама од 10 една сигурно ке биде заинтересирана за забава. Не треба да сте лепотани, само мала доза на хумор е потребна и вие сте во игра... you become a playa.