iko_kovacevic
Cardano
- Член од
- 25 јуни 2010
- Мислења
- 19
- Поени од реакции
- 2
Сакам да видам какво е мислењето на сите во врска со ова...
Типични сељаци...јаки на збор на дело пи**и....ке се соберат група немаат што да прават и ке се тепаат....а има многу такви "лигуши" кога се сами извини брат знаеш заебанција едно другоо....а коа се у група силни се...прости примери у ова време се момците од к3-к4!Сакам да видам какво е мислењето на сите во врска со ова...
Зарем уште има такви села бе :SСакам да видам какво е мислењето на сите во врска со ова...
к3,к4 и аеродром ти се тие села ко шт вика Апокалипто.....немам ништо против овие населби али се однесуваат како некој мафијаши...се замислуваат тоа е нивна територија и нема да влезеш мн другари се имаат жалено како у аеродром се собирале такви ФРАЕРИ!Ама кад тад некогаш ќе се заебат ќе нападнат погрешни луѓе ќе изедат ќутек и нема да им текне тоа пак да го прават....Нема врска, од никој не сум јадел ќотек, но нон стоп слушам ако некој каже лошо за некоја населба на шега, одма почнуваат закани као... (пр. Ќе поминеш во Ѓорче или Аеродром или некоја друга населба, ќе ти покажеме...). Што ќе покажат, сила, моќ, ФРАЕРСТВО... Која ќе му биде целта на ТЕПАЧОТ да истепа некој човек... Ќе биде среќен, ќе биде задоволен од таа работа што ја извршил, или само се покажал колку е фраер или ако се во група ФРАЕРИ.
Не требаше да се мачиш да го пишуваш постов...просто кажи само дека лошо е што псотојме(ние луѓето)Лошо е што постои омраза, навреди, исмејувања, оговарања и многу други лоши работи. Зошто тепање да постои заради овие работи? Тоа е голема причина зошто сме ние прост народ, кога незнаеме некој проблем со зборови да го решиме, па на прво место ни доаѓа силата. Ова го кажувам не зошто сум некоја пичка. Сум се тепал со тој што стварно мислам дека заслужил да го удрам. Многу е лошо што постојат вакви работи...