За цела фамилија да носи исто презиме.pa za koj kur ste toas u brak?
mala si ima vreme ke doznaesh.:tv:За цела фамилија да носи исто презиме.
Деца, ова-она....
Интересно, не знаев дека кај нас има толкава слобода во браковите.
Не би сакала да дознаам како е да ме изневерува маж ми, зашто во тој случај јас сум таа што не успеала да му ги задоволи потребите, чим бара нешто кај друга жена.mala si ima vreme ke doznaesh.:tv:
glasala neglasala, citejki te tuka i poznavajki te kakov odmazliv karakter imash-podol zadkulisen so moderatorot jove, ja glasam deka ke te izneverue mazot ti iden...garant...se kladam u toa.Не би сакала да дознаам како е да ме изневерува маж ми, зашто во тој случај јас сум таа што не успеала да му ги задоволи потребите, чим бара нешто кај друга жена.
А и неќам да барам нешто кај некој друг, зашто тоа би значело дека мојот маж не ме задоволува некако.
Јас би гласала за верност.
Лесно е да изневериш тука во скопје особено ама во помалите места е потешко, се се дознава:smir:
Како можеш да речиш дека магде е подла и има одмазлив карактер?glasala neglasala, citejki te tuka i poznavajki te kakov odmazliv karakter imash-podol zadkulisen so moderatorot jove, ja glasam deka ke te izneverue mazot ti iden...garant...se kladam u toa.
so mojot soprug znaevme deka ne cekaat kavgi na ovaa tema, pa resivme da imame sloboden brak. Toj spie so drugi zeni, a jas so drugi mazi bez zamerki posle toa - I TAKA SREJKNO SI ZIVEEME:back:
haha, sandra kolku godini si?:jaj:Ne boli glavata nikad Posho pametno zensko nikad ne se naogja u takva situacija
kako sto kaza nihilista, mene uste ne mi e jasno zosto ste vo brak, koja e pricinata..?:uvo:so mojot soprug znaevme deka ne cekaat kavgi na ovaa tema, pa resivme da imame sloboden brak. Toj spie so drugi zeni, a jas so drugi mazi bez zamerki posle toa - I TAKA SREJKNO SI ZIVEEME:back:
Мамичке...ако си јака, изневери го сопругот со мене.
Не кажувам на никој...:helou:
so mojot soprug znaevme deka ne cekaat kavgi na ovaa tema, pa resivme da imame sloboden brak. Toj spie so drugi zeni, a jas so drugi mazi bez zamerki posle toa - I TAKA SREJKNO SI ZIVEEME:back:
Кај прочита дека го изневерува, тие зивеат слободен зивот либерте, брак без обврски, заверен со папир срања, што к*р ја осудувате одма, неверство е да ја изгубиш и превариш довербата на својот сакан партнер, а во овој нејзин случај тие играат со отворени карти од самиот почеток, ЧИТАЈ, пишала за да нема кавги, значи за да нема кавги, тие праат што и со кого сакаат, и повторно се заедно:nesvest::nesvest::nesvest: Среќно си живеете ?! :nesvest:
Како може среќно да си живеете,а да се изневерувате со други?! Неможам да сфатам,ама ваша работа е,јас таму не се мешам.
Инаку мое лично мислење е дека нема погрда работа од тоа да изневериш некој,да му го скршиш срцето,а да се правиш дека го сакаш.
Пред се ќе го/ја разочараш,а после следат оние кавги до кои што скоро никој не сака да дојде.Ако веќе толку сакаш да бидеш со некој друг/а тогаш фино лепо раскини на тој/таа со кој/а што си во врска.
Подобро на тој начин убаво да се разделите,наместо со беспотребни кавги и солзи можеби.
Убаво разделување....Подобро на тој начин убаво да се разделите,наместо со беспотребни кавги и солзи можеби.