Што мислите за изневерувањето и кој кого изигрува во случајот?

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.320
ako vo nego ne gledas i rtoa slabo ti odi so nego pa zatoa ti treba pomos od strana.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
pa za koj kur ste toas u brak?
За цела фамилија да носи исто презиме.
Деца, ова-она....

Интересно, не знаев дека кај нас има толкава слобода во браковите.

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Лесно е да изневериш тука во скопје особено ама во помалите места е потешко, се се дознава:smir:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
mala si ima vreme ke doznaesh.:tv:
Не би сакала да дознаам како е да ме изневерува маж ми, зашто во тој случај јас сум таа што не успеала да му ги задоволи потребите, чим бара нешто кај друга жена.
А и неќам да барам нешто кај некој друг, зашто тоа би значело дека мојот маж не ме задоволува некако.

Јас би гласала за верност.

Член од
15 мај 2009
Мислења
32
Поени од реакции
2
Не би сакала да дознаам како е да ме изневерува маж ми, зашто во тој случај јас сум таа што не успеала да му ги задоволи потребите, чим бара нешто кај друга жена.
А и неќам да барам нешто кај некој друг, зашто тоа би значело дека мојот маж не ме задоволува некако.

Јас би гласала за верност.
glasala neglasala, citejki te tuka i poznavajki te kakov odmazliv karakter imash-podol zadkulisen so moderatorot jove, ja glasam deka ke te izneverue mazot ti iden...garant...se kladam u toa.

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
glasala neglasala, citejki te tuka i poznavajki te kakov odmazliv karakter imash-podol zadkulisen so moderatorot jove, ja glasam deka ke te izneverue mazot ti iden...garant...se kladam u toa.
Како можеш да речиш дека магде е подла и има одмазлив карактер?
Самата таа кажа дека не би го изневерила сопругот, тоа е знак на незадоволство.
Убо рекоа погоре, основна одлика во бракот е довербата и верноста.
Ќе се чудиме најпосле шо трауми имет децава.

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
167
so mojot soprug znaevme deka ne cekaat kavgi na ovaa tema, pa resivme da imame sloboden brak. Toj spie so drugi zeni, a jas so drugi mazi bez zamerki posle toa - I TAKA SREJKNO SI ZIVEEME:back:

И вие па, послатко е кога е забрането, така не е интересно. :smir:

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Мамичке...ако си јака, изневери го сопругот со мене.:)
Не кажувам на никој...:helou:

.:TINA:.PINK

.:oksimoronka:.
Член од
17 август 2008
Мислења
354
Поени од реакции
16
Ne boli glavata nikad :) Posho pametno zensko nikad ne se naogja u takva situacija :P
haha, sandra kolku godini si?:jaj:

so mojot soprug znaevme deka ne cekaat kavgi na ovaa tema, pa resivme da imame sloboden brak. Toj spie so drugi zeni, a jas so drugi mazi bez zamerki posle toa - I TAKA SREJKNO SI ZIVEEME:back:
kako sto kaza nihilista, mene uste ne mi e jasno zosto ste vo brak, koja e pricinata..?:uvo:

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
Мамичке...ако си јака, изневери го сопругот со мене.:)
Не кажувам на никој...:helou:

Toa ne e izneveruvanje. Izneveruvanje e ako izneveris necija doverba, t.e. ako ti veruva deka nema da spies so drug, a ti spies so drug. Nejziniot soprug znae deka taa spie so drugi, sto znaci ne go izneveruva tuku si se seksa so drugi.

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177

:nesvest::nesvest::nesvest: Среќно си живеете ?! :nesvest:
Како може среќно да си живеете,а да се изневерувате со други?! Неможам да сфатам,ама ваша работа е,јас таму не се мешам.

Инаку мое лично мислење е дека нема погрда работа од тоа да изневериш некој,да му го скршиш срцето,а да се правиш дека го сакаш.
Пред се ќе го/ја разочараш,а после следат оние кавги до кои што скоро никој не сака да дојде.Ако веќе толку сакаш да бидеш со некој друг/а тогаш фино лепо раскини на тој/таа со кој/а што си во врска.
Подобро на тој начин убаво да се разделите,наместо со беспотребни кавги и солзи можеби.:toe:

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
:nesvest::nesvest::nesvest: Среќно си живеете ?! :nesvest:
Како може среќно да си живеете,а да се изневерувате со други?! Неможам да сфатам,ама ваша работа е,јас таму не се мешам.

Инаку мое лично мислење е дека нема погрда работа од тоа да изневериш некој,да му го скршиш срцето,а да се правиш дека го сакаш.
Пред се ќе го/ја разочараш,а после следат оние кавги до кои што скоро никој не сака да дојде.Ако веќе толку сакаш да бидеш со некој друг/а тогаш фино лепо раскини на тој/таа со кој/а што си во врска.
Подобро на тој начин убаво да се разделите,наместо со беспотребни кавги и солзи можеби.:toe:
Кај прочита дека го изневерува, тие зивеат слободен зивот либерте, брак без обврски, заверен со папир срања, што к*р ја осудувате одма, неверство е да ја изгубиш и превариш довербата на својот сакан партнер, а во овој нејзин случај тие играат со отворени карти од самиот почеток, ЧИТАЈ, пишала за да нема кавги, значи за да нема кавги, тие праат што и со кого сакаат, и повторно се заедно

Разграничувајте ги поимите ве молам:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom