Што мислите за изневерувањето и кој кого изигрува во случајот?

mirkec

Неостварена желба
Член од
26 јуни 2007
Мислења
502
Поени од реакции
3
Ako i samo pomisli covek na izneveruvanje, togas taa vrska ne e taa pravata. Se zaletuvame po tugoto, mislejki deka taa e podobra prilika od taa sto ja imame i neguvame. GRESKA. Od kade znaeme kakva e drugata licnost od vnatre, vo dusata.
Ne sum za izneveruvanjeto.

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
167
:pos: Јас морам контра да ви мавнам... неможе цел форум да мрзи изневерување а цел град се ебе кај стигне. Изневерувањето не е затоа што таа подобро пуши... изневерувањето е мооментот. Ако сте искочени и го сретнете Бред Пит(пак ја со Бред), немате баш многу време за раскинување со партнерот. Е сега ќе ми речете, па нема да напрам ништо со Бред Пит. НЕМА???? :lud: О да, ќе ја изневерам, и тоа добро ќе ја изневерам, ама утредента пак неа ќе сакам да ја гушнам, бидејќи има разлика меѓу имање секс и водење љубов... ако ме сфаќате што сакам да ви кажам.
п.с. Слободно плукајте по мене, и јас ќе одговорам на вашите провокации, ама да задржиме ниво на конверзација... и без црвени :pos:
te sfakam sto sakas da kazes i vo pravo si za toa!!! covek izneveruva ako na primer ima dolga vrska i saka da isproba nesto novo samo za edna vecer kako "imanje seks" i posle povtorno da si bide so istata licnost so koja ima vrska znaci so taa sto ja saka i pak da si bide na ona "vodenje ljubov".....a inace ne sum izneverila...

Член од
16 август 2007
Мислења
27
Поени од реакции
0
ми се гади од изневерување,а ме изневериле,сум вратила со иста мерка...само за да се одмаздам...
не е фер спрема никого да му се набива рогови...ако ти се мрда на друга страна-кажи пријатно и мрдај колку сакаш...
колку само ме нервираат коментарите од типот-ти незнаеш како е со некого да се сексаш со години,па секој ден не се јаде граФ(во брак особи).Знам како е,а како ли му е на другиот што само со тебе се секса???
п.с. договорете се и у акција...

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Неверството е глупост измислена од луѓе кои:
- не знаат што сакаат
- посакуваат се што ќе видат

Тоа е нешто најниско што можеш да му го направиш на некој или пак да ти го направат на тебе. Ако веќе сакаш нешто со некој друг подобро раскини ја врската која имаш, затоа што очигледно дека не ти значи и не ја цениш личноста до тебе.

Врската не е брак, точно. Ама кога веќе си влегол во врска почитувај го партнерот затоа што од некоја си причина си со него. Ако не го почитуваш не мора ни да бидеш во врска. Постојат многу кои го практикуваат она one night.

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
Dali si ti normalna izvini vaka ama toa sto go zahtevas deka izneveruvanjeto i ne e taka loso dali nekogas te izneveril nekoj i si go osetila toa na tvoja koza zboram togas koga si do usi zaljubena neli???

PoisonGrl

~Malo crveno~
Член од
8 јули 2006
Мислења
664
Поени од реакции
2
Не поднесувам изневерување. До сега еднаш ми се има случено и како многу грешката ја барав во мене. Подоцна разбрав дека тоа е глупост и не се навратив на тоа веќе....Ок, имаше мала одмазда (да навистина беше мала и не инволвираше варање од моја страна).
Никогаш не би можела да изневерам некој. Би се чувствувала подоле од гомно, што се вика. Едноставно тоа не е фер спрема било кој човек, а камо ли па човек кој ме сака.

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
Podobro raskini ja prvo vrskata pa pravi sto sakas toa mi e isproban recept nikoj ne e povreden kako sto se veli do koska

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Се дешава, зависи од многу работи, во каква врска си пример и каков карактер имаш и се тоа:toe:

mUv@ ThE DoGg

oLd ScHoOl PerSoN
Член од
29 септември 2005
Мислења
363
Поени од реакции
5
зависи од еден тон работи. Колку сериозно си навлезен во врската, и т.н. Но мислам доколку се работи за вистинска љубов не само што не смее да се случи изневерување туку не смее ни да се помисли на тоа.

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Се' најлошо! Тоа е единственото нешто што никогаш не би го простила и стварно неможам да го поднесам.... И никогаш не би го направила....

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
кога едниот партнер изневерува вината е на двајцата делумни. Никој не изневерува за џабе, мора да има проблем во врската или нешто

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Еее а другар ми викаше само грав, грав, на крајот и без гравот остана.Не е добро тоа изневерувањето.Немаат делумна вина двајцата партнери, туку има вина само тој што изневерува.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Sto e toa izneveruvanmje???

Jas ne znam za takvo nesto!

Ne postoi takva sostojba, osven vo umot!

Kajgana Shop

На врв Bottom