Да не има твојот став за изневерувањето врска со твојот ник?osamenka напиша:ajde kazete. jas licno mislam deka toa i ne e bas loso vie?:zlo:
osamenka напиша:ajde kazete. jas licno mislam deka toa i ne e bas loso vie?:zlo:
OMFGosamenka напиша:ajde kazete. jas licno mislam deka toa i ne e bas loso vie?:zlo:
Прекрасно е...обожавам да варам,особено супа кога сум болничка,а месо поретко варам.osamenka напиша:ajde kazete. jas licno mislam deka toa i ne e bas loso vie?:zlo:
Не е баш лошо?како можеш да мислиш вака не знам...али ок тоа си е твој став...е сега според мене преваруваат само кукавици кои не знаат како да раскинат врска,но сепак сакаат да мрдаат на страна или незнам какви луѓе,затоа што јас не ги разбирам,а уште помалку оправдувам..ако нешто во врската не иде постои раскинување,а не позади грб да се прави нешто со некоја трета особа,затоа што таа измама може да повреди нечии чувства и да скрши нечие срцеosamenka напиша:ajde kazete. jas licno mislam deka toa i ne e bas loso vie?:zlo:
немогуче! ц ц ц ц ц цosamenka напиша:ajde kazete. jas licno mislam deka toa i ne e bas loso vie?:zlo:
Јас би рекла најпроѕирни оправдувања,ретко кој веќе паѓа на нив,премногу излитени се!Kajk напиша:Ako si u vrska znaci si se pomiril so edna/eden, ako vise si nekoj-a koj ne moze da izdrzi vo takva vrska ne e opravduvanje da se vara. prvo raskini pa posle. ja bar taka mislam, nali ovaj.
ama naj zakon se opravduvanjata na takvite tipovi i tipki, bev pijan, neznam so mi doe taka......da ne go tupam
Да, као на пример “Не ме палиш веќе, морав да плеснам друга„ или “Она боље пуши од тебе„.RealGirL напиша:Јас би рекла најпроѕирни оправдувања,ретко кој веќе паѓа на нив,премногу излитени се!
Затоа фраери смислувајте нови фрази!:helou:
Викторгг напиша:Јас морам контра да ви мавнам... неможе цел форум да мрзи изневерување а цел град се ебе кај стигне. Изневерувањето не е затоа што таа подобро пуши... изневерувањето е мооментот. Ако сте искочени и го сретнете Бред Пит(пак ја со Бред), немате баш многу време за раскинување со партнерот. Е сега ќе ми речете, па нема да напрам ништо со Бред Пит. НЕМА???? :lud: О да, ќе ја изневерам, и тоа добро ќе ја изневерам, ама утредента пак неа ќе сакам да ја гушнам, бидејќи има разлика меѓу имање секс и водење љубов... ако ме сфаќате што сакам да ви кажам.
п.с. Слободно плукајте по мене, и јас ќе одговорам на вашите провокации, ама да задржиме ниво на конверзација... и без црвени