Човечката простотија нема крај, а исто така и твојатаПочитуван колега...секако мислев на форумски нели...
Читајќи те досега и овде..дефинитивно ...ти си имаш голем проблем на душичката...и е ....локализиран (од мене) во две точки:
1. Повреденото-ти твое ЕГО..!
2.Локацијата...погрешна (на форумов се мисли) ...каде што се обидуваш да си го залечиш ...сопственото и (чинам) многу повредено его?
пс
Никој (па ни колегата ти Жан) не е Пророк во својата земја..
Тебе ти припаѓа? Оди и ти биди академик таму во таа институција кога така давале. Разбирам човек да е љубоморен и да му е криво ама претеруваш...Академик е највисоката титула што постои во светот, и луѓето кои ја носат, стварно оставиле трага во научната историја за 1000-ници години нанапред. Проблемот е што нему не му припаѓа, бидејќи горенаведената академија всушност и не постои, или е фирма за мебели. Тоа е порблемот. Доколку беше академик на БАН (Бугарската Академија на Науките), тогаш немаше ништо друго да ме интересира! Тој ќе беше бр.1 за мене, така како што Акад. Чирков е! И поради тоа ќе се оперирам во Софија/Германија кај Акад. Чирков, а не кај "Акад." Митрев (на Платон академијата за производство и доставка на мебел).
На тебе нема што да ти одговорам, гледајќи го фактот дека имаш колички што возат под тоа proud to be Macedonian. само...From the 1st of September go back to school :kesa:Тебе ти припаѓа? Оди и ти биди академик таму во таа институција кога така давале. Разбирам човек да е љубоморен и да му е криво ама претеруваш...
Остајте го човекот на раат, доволно има напраено... Дај кажете ги своите успеси и постигнувања, или полесно е вака? Кога со вашите постигнувања не сте успеале да го надминете, полесната опција е да го деградирате.
Мислењата на претходните страни доволно зборуваат.
Абре македонче.
На плажа сум модераторке трасирај ме ...нели лето...одмори....Докторе,некако многу вишок време имаш да седиш на форумов...
На плажа сум модераторке трасирај ме ...нели лето...одмори....
па од септември на работа :helou:
Па за сега имам се што ми треба....компјутер, жена, работа....уште деца немам ама на твои години план ми е да имам...Чим и на плажа си со залепена фаца за мониторот,имаш исполнет живот докторе.
Имам 22 год. Завршив факултет со највисоки оцени, во средно бев со најголем успех, имам учествувано на државни и меѓународни натпревари каде сум освојувал награди и признанија. За моите години имам многу постигнато и сум задоволен со тоа. Горд сум што сум македонец. За разлика од тебе, јас не омаловажувам никого криејќи се како непознат.На тебе нема што да ти одговорам, гледајќи го фактот дека имаш колички што возат под тоа proud to be Macedonian. само...From the 1st of the September go back to school :kesa:
//И секој што ќе ми се обратува и навредува од сега на таму да не очекува одговор од мене. Не ми е на ниво.
Браво, ти подавам рака. Ти си еден од малкуте што завршиле факултет на 22 години. И треба да се гордееш со тоа, верувај ми :jaj: и продолжи да учествуваш на државни и меѓународни натпревари!Имам 22 год. Завршив факултет со највисоки оцени, во средно бев со најголем успех, имам учествувано на државни и меѓународни натпревари каде сум освојувал награди и признанија. За моите години имам многу постигнато и сум задоволен со тоа. Горд сум што сум македонец. За разлика од тебе, јас не омаловажувам никого криејќи се како непознат.
Тоа што ти не си успеал во животот не е мој проблем и нема да навлегувам во дебати за тоа. Се гледа од месечина дека си исфрустриран, револтиран, ама што да ти правиме ние овде на форумот. На училиште можеш да се вратиш, сега има програми и за постари лица - којзнае овојпат можеби ќе постигнеш повеќе.
Мислам дека одамна го изгуби нивото.