Што мислите за Битолчани?

Bale82

Bwagojce
Член од
22 април 2005
Мислења
227
Поени од реакции
4
Nikki напиша:
imam samo edno zborce za bitolcanite.... seljacishta
Брејјј со вреѓање си имаме или оти имас некое гадно искуство со Битолчанец

Ке те молам да си го смениш мислењето за Битолчани

Член од
27 април 2005
Мислења
2
Поени од реакции
0
Кој сака нека кажи дека битолчани или битолчаљнки не чинат ама за тоа можам јас да ци кажам дека грешат и тоа многу.
Зато а што нема женски како битолчанки, а за масшкиот пол не можам да кажам оти не сум педер како оние од нашиот главен град кои се мислат дека се кизне што.

Елате во БТ и поседете колку што сакате за да сватите дека живото е убав а посебно во БТ

И за тоа селани не знам што ви се дешава ама не знам дали ние сме селани или тие што велат дека ние сме селани. Не го подценувај својот противник :twisted: :twisted:

Bale82

Bwagojce
Член од
22 април 2005
Мислења
227
Поени од реакции
4
Ej a што милите наредната Кајгана party да се одржи во Битола...

Член од
23 април 2005
Мислења
622
Поени од реакции
14
Ej a што милите наредната Кајгана party да се одржи во Битола...
Da bi bilo super sekako, koj e drug ZA ideata.....a za tie so komentarite za bitolcani moram da priznam deka ziveat vo TEZOK film, sekoja cest:)
Pozdrav do bitolcani i posebno do bitolcanki,zakon ste!!!

Член од
2 август 2005
Мислења
6
Поени од реакции
0
Sum slusnala deka bitolcankite bile mnogu dobri=ama ne sum bas sigurna :roll: Ama so sigurnost mozam da vi kazam deka bitolcanite se lepotani :wink: Ama ne se podobri od .....:)))))))) :lol:
Inace site znaete deka skopjankite se najzgodni,neli? :lol: :eek: :lol: [/i]

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
malecok напиша:
Зато а што нема женски како битолчанки, а за масшкиот пол не можам да кажам оти не сум хомосексуалец како оние од нашиот главен град кои се мислат дека се кизне што.

Елате во БТ и поседете колку што сакате за да сватите дека живото е убав а посебно во БТ

И за тоа селани не знам што ви се дешава ама не знам дали ние сме селани или тие што велат дека ние сме селани. Не го подценувај својот противник :twisted: :twisted:
Se dodeka razmisluvate vaka, komentarite ke bidat kakvi sto se.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.949
Од битолчанки имам запоанаено 2-3 и сите биле супер девојчици. Биточанец добро познавам еден, многу убо си се дружефме у војска, не му се веруваше дека најдобро ќе се се согласува со двајца скопјани и една скопјанка среде Велес.

Член од
5 август 2005
Мислења
32
Поени од реакции
0
Vaka da vi objasni cicko vi :) za tebe niki sekade ima seljacista ok we clear ? vo bitola ima mnogu madzari i neznam ti sto. e sega Do cool cat devojkite vo bitola se najlosoto nesto sto moze da se najde naj PREPOTENTNI devojki a za maski ima i pokraj seljacistata ..... eve jas da se stavam za primer a Cool cat za toa za skopjankite ti pruzam raka zatreskan sum po skopjanki dobri devojki, intelegentni i sve drgu sto ke posakam kaj devojka so koja ke se razberes.... se razbira skopje e zvitoto poinakov od site gradovi makedonija a toa si go nosi svoeto Skopje=New York beter :) barem jas zanaam

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Jas ja obozavam Bitola , Pelister molika ubavina retka vo nasata zemja e a za mladinata Bitola ke recam edno sedni na sirok sokak i fakaj seir koj od koj se prepotetni .
Koga veke zapoznavas luge tie se veseli vedri , retko so bitolcani da ti e dosadno ima sala ima mubaet i toj den se trosi puka igrata nikoj na utre ne misli so e golema razlika za Resen kaj so se kalapi samo i se ogovara...

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
мислам дека битолчани/ки се супер луѓе, ми се свиѓат то шо се сите на ниво, а од друга страна знает да се забавувет...познават многу од битола, и воопшто не можам да се пожалам на никој од нив... само од маријанти :lol: :lol: :lol:

Член од
15 јули 2005
Мислења
972
Поени од реакции
16
Ne ja obozavam Bitola, niti lugeto koi ziveat tamu. Si imam dosta dobra pricina koja ne bi sakala da ja spomnuvam tuka na forumot.

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Marijanti e Ikona na gradot ,stalno mi veli
Daj babe banka oti vava ko kostresh nema nikogas da se mazis )))

Kajgana Shop

На врв Bottom