Se soglasuvam so tebe. Skopjani ne se nisto posebno. Bitola e ubavo gradce so ubavi "cupinja"BoZiCA напиша:БИТОЛА - УСТАВ! Најградскиот град, град со традиција, и од кај сеа битолчани селани? Не дека нема, збориме у глобала. А демек Скопје не се селани? 80 посто од луѓето што живееле по селата сега живеат во Ск, во потрага по подобра егзистенција. Старите Скопјани се многу,многу ретки! Гледам и сама каков профил на луѓе се!
Битола мој роден крај, јас те сакам од срце знај.....
Jas ne znam kako tebe te ucele vo skolo ama znam nas deka ne ucea posle sekoj odgovor treba da kazeme obrazlozenie,pa ke te zamolam i ti da mi go obarzlozis toa "seljacishta" :roll:Nikki напиша:imam samo edno zborce za bitolcanite.... seljacishta
Demek vo Bitola nema dojdeni od okolnite sela ili se mnogu malku?!?BoZiCA напиша:БИТОЛА - УСТАВ! Најградскиот град, град со традиција, и од кај сеа битолчани селани? Не дека нема, збориме у глобала. А демек Скопје не се селани? 80 посто од луѓето што живееле по селата сега живеат во Ск, во потрага по подобра егзистенција. Старите Скопјани се многу,многу ретки! Гледам и сама каков профил на луѓе се!
Битола мој роден крај, јас те сакам од срце знај.....
iskreno i mene mnoguuuuuuuuuu me interesira??????FortunE напиша:А не кажавте зошто мислите така за битолчаните Баш ме интересира
MimsON напиша:Nikki напиша:imam samo edno zborce za bitolcanite.... seljacishta
woooow nikki, sorry so sme seljachista ... ali toa sme... ali pak ko ke vidish ... ich k***t ne me boli sho mislish ti, najmalce pa drugarka ti natasha... iskompleksirani ste.. isfrustrirani... i ne znam ushe sho, a kako prvo ne ni znaes nekoj bitolchanec osven na net... pa za to nikki, ne se maltretiraj da kazuvash