Што мислат вашите родители за музиката што ја слушате?

Член од
20 август 2007
Мислења
6
Поени од реакции
0
Со моите родители немам никакви проблеми оклу музиката,всушност и татко ми ме внесе во rock-от...инсистираше да ме учи да свирам гитара па така и мене ме пикна во rock водите...пред некое време си правеше филмови да прави група или нешто слично...сакал да се врати во младоста и во гаража,а јас едноставно не можам да му се изначудам на неговото детинство...ПА ЈАС СУМ ТОЈ ШТО ИМА ПРОБЛЕМИ А НЕ МОИТЕ РОДИТЕЛИ... а btw некни ме тераше да му свирам steve vai i david lee roth на телефон оти му бил нешо расипан плеерот на работа....му фали нешто нели????(се има десено уште многу глупости)
 
Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
најчесто се згрозуваат и ми се чудат!не им се допаѓа воопшто!као била многу агресивна!
 

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
pa nemam mn problemi so moite zs slusam muzika od nivno vreme odnosno bjelo dugme,parni valjak i mn drugi eks yu-rock bendovi.a za transot nemozat da go podnesat vikaat deka indiancite taka gi macele zaloznicite:pos2:
 

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
Мајка ми е против музиката која ја слушам (Rock, Metal). Татко ми слуша исто така Rock и Heavy Metal, но не и Death Metal :uvo:
 

Yan Gillan

Iron Maiden - my religion
Член од
12 мај 2006
Мислења
642
Поени од реакции
19
tatko mi ne mi vika niso ama majkami mi vika deka ako sum prodolzel da slusam heavy metal ke sum se mrdnel skros
 
Член од
27 јануари 2007
Мислења
167
Поени од реакции
0
Јас слушам рап музика и моите родители не ја поднесуваат таа музика и нонстоп викаат да не ја слушам но јас си слусам што сакам никој неможе да ми го забрани тоа :nenene:
Tvoite roditeli se vo pravo :D
 

FrEaKy GiRL

...FaLLeN AnGeL...
Член од
20 јули 2007
Мислења
623
Поени од реакции
28
Слушам РОК и стари ЈУ...Не им пречи.Некогас само ми викаат дај смени тоа плејлистата зашто ако ставам една цел ден таа ја вртам...А некогаш може да ми забележат поради гласноста...а за музиката ништо.Па и они тоа го слушале
 

joki

Погана Паганка
Член од
1 февруари 2006
Мислења
1.054
Поени од реакции
16
Абе едно време слушаа и ќутеа, али сега нешто почнаа рогои да вадат. Мама е убедена дека членувам во секта (свеќи + метал = сатанистичка комбинација за неа трупот). Татко ми нешто мумла, али не екстремно. А пред некој ден ми мамита се накурчи ептен и почна да ми се дере за ѕверојте дека и ја уништувале глаата....а таа уништена од отаде...
 

ANDZI

Fashion is my opsession
Член од
5 февруари 2007
Мислења
833
Поени од реакции
6
Со моите немам проблеми во врска со музиката.Они исти така се големи обозаватели на музиката,слушаат ретро а слушаат и од новиве песни..Плус татко ми е рапер у душа така да он е повеќе детето во фамилија,а и мајка ми си слуша и рап,а и техно од време на време идат по дискотеки хард рок и др...
 

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Освен шо ич не ми чује шо мислат моите за музиката што ја слушам, никад не ми давале било какви забелешки и ме поштедувале од мрчење на таа тема.
Пошо татко ми итекако се занима за џез и рок(таквата музика му е повеќе од хоби) ме има упознаено со многу екстра бендови, а дури и го натерав да го ислуша целиот MTV Unplugged на Nirvana и Alice In Chains и да ми даде коментар:)
Едино мајка ми се бунеше не за музиката, него за мојата опсесија со Кобејн пред некоја година( и стварно се понашав ко опседната). Али тогаш не ја земав у предвид, него забеганоста ми пројде сама од себе. Сега сум само здрав почитувач на Курт:icon_razz
 

Brutal

Enemy Of God
Член од
27 март 2007
Мислења
168
Поени од реакции
3
Цитирам : "Да ти ебу тија наркомани,тој бре само онија с'с шприцеви у руку по улице што се влечев слушав и ти ли си од тија да ти ебу племенце .."..А ја само со солзи на очите..се смеам доле на патосот :pos2::pos2:
 

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
мојте дома кога пуштам музика (ама јас секогаш слушам најгласно шо може) обавезно ми викаат да намалам шо и да е музиката

кога имам транс пуштено или нешо драм н бејс или хаус денс техно обавезно ми викаат дај бе пушти нешо ново се едно исто пушташ :pos:

а ако пуштам чил или амбиентал или релакс тогаш само ќе ми речат да намалам и да си слушам сам тоа
 

Kajgana Shop

На врв Bottom