Исто така...ragazza напиша:Nema masko sto ne me sakalo do sega taka da nepoznata stuacja mi e;P
Дивне...извини ама ептен детско ти е размислувањево...не верувам дека имаш 13-14 години за вака да размислувашdivine напиша:Би ме фатил голем инает. Ќе се помачам на него некое време, ќе ме засака ... после само од себе ќе ми дојде да го откачам (ваљда ради неговите откачувања што ќе ми се дојдени преку глава, а и сигурно ќе го имам отсакано), па ете ти ја пак обратната ситуација
isto i na mene :wub: u more so e ubavo samo da te sakaat,i sakaat,i sakaat...ragazza напиша:Nema masko sto ne me sakalo do sega taka da nepoznata stuacja mi e;P
Neznam ja bi priznal, ako mislam deka toa moze da ja doblizi do mene!divine напиша:Ете муабетот на Збратко сакав да го кажам ама мака ми е да објаснувам. На кратко кажано е тоа што го пишав Птоломеј ... ама кажав и друго, дека не би признала некому дека го сакам, ако гледам дека не ме рецка, така да да се повторам ... хипотетички одговор на хипотетичко прашање, што не сум сигурна ако се случи реално како ќе резултира
Da ali ako ja igras igrata sto ja sponav (ili bolje kazano semata, sto skoreo sekogas uspeva), nema dojde do toa da te odbie .. a i da te odbie produzav da igras ponegovo ... do momentot koa ke go/ja dobies!divine напиша:Абе ... и јас, ако мислам така ... ама темава е за ако те одбие партнерот, т.е. потенцијалниот партнер. Значи пред да ме одбие, ќе препознаам по некои гестови дека нема ништо слично на моето признавање да го доближи до мене