Што кога не сака да пуши?

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Па тогаш воопшто не ме цитирај.Цитатот реков погоре си носи јасна порака, а ако ја разбираш ок ако не никому ништо продолжи си по патот или пак пиши ми по П.П. ако сакаш веќе искрено да разговараме за Гете.Толку од мене.
Јас мислам дека повеќето форумџии не го разбираат концептот на отворен форум. Значи, КОЈ САКА може да те цитира. Ако не сакаш да те цитираат, не постирај. Просто...

Цитатот од Гете има толку бледа врска со темата, што не вреди да се зборува за него...

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.609
Поени од реакции
31.423
:pos:
aman be stav_ogin ., pak si nametna belja., pak protiv zhenive i ebachkava druzhina ., ako ne si za ., ne se meshaj., ..........:icon_lol:., a ko ne saka . paaa najverojatno ste zaboravile pepelnik da stavite:ROFLMAO:.,.... a da caknete neshto od toa vlaknata shto ste gi zaboraile

B

Borg_Drone

Гостин
Јас мислам дека повеќето форумџии не го разбираат концептот на отворен форум. Значи, КОЈ САКА може да те цитира. Ако не сакаш да те цитираат, не постирај. Просто...

Цитатот од Гете има толку бледа врска со темата, што не вреди да се зборува за него...
Да, ама на соодветна тема.А ако не ја разбираш пораката тогаш твој проблем, ако сакаш да ти разјаснам во ред прати ми порака.Не досадувај по темата.
Дали има бледа или не за тебе тоа не знам.Секој си има право на свое мислење а гледам дека и не го разбираш значењето на пораката така да ако те интересира повеќе имаш реков мој профил и моја пошта каде што можеш да ги пратиш твоите прашања.
А модераторот нека ги брише овие коментари ако е воопшто можно.
Инаку цитатот се однесуваше на ебачките коментари од повеќето членови.......

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.928
Поени од реакции
12.507
Викни некоја другарка нејзина на кафе заедно со неа и извади го безобразно на маса . . . Ќе видиш што ќе се случи (y)
Аееее ќе се чуствуваат како путресено...

Добра идеја иначе, ак не пробаш не мојш да знајш.

Член од
11 септември 2011
Мислења
358
Поени од реакции
608
Гете има толку бледа врска со темата, што не вреди да се зборува за него...
Има малку и Гете врска со темава . . . Во едно дело негово Фауст има амбиции да му го испуши на Мефистотел :cool:

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Да, ама на соодветна тема.А ако не ја разбираш пораката тогаш твој проблем, ако сакаш да ти разјаснам во ред прати ми порака.Не досадувај по темата.
Дали има бледа или не за тебе тоа не знам.Секој си има право на свое мислење.
ТИ мене ќе ми разјасниш?

:D

ОК, се е во ред.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.928
Поени од реакции
12.507
Има малку и Гете врска со темава . . . Во едно дело негово Фауст има амбиции да му го испуши на Мефистотел :cool:
Да бе, наместо да го извај на маса младиот Вертер се отепа од околишање

B

Borg_Drone

Гостин
ТИ мене ќе ми разјасниш?

:D

ОК, се е во ред. Јас мислам дека имаш прочитано една реченица од Гете и одвај чекаше да ја кажеш негде. И избра вистинско место, темата за орален секс...

(y)
Добро чим е во ред.Конечно еден човек со здрав разум.

Член од
11 септември 2011
Мислења
358
Поени од реакции
608
Да бе, наместо да го извај на маса младиот Вертер се отепа од околишање
Тачно, младиот Вертер се плашеше да го извади, онанираше и Гете реши Вертер на крајот да се обеси

I

Iblis

Гостин
Ја убивте темата значи, она за пушење вие романи си раскажувате, еббате беља шо мажи се погодивте, јаз'к.
:LOL:
Он топик:
ако не сака не мора, ќе се најде друга за таа работа,ако е толку приоритетна.

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.609
Поени од реакции
31.423
abe tie klecaat dodeka ti go citirash gete:LOL:
ako ne saka ima na most kio sakaa i za 50 deni:ROFLMAO:

B

Borg_Drone

Гостин
Тачно, младиот Вертер се плашеше да го извади, онанираше и Гете реши Вертер на крајот да се обеси
По се изгледа вие само на книги си ги пружате овие задоволства чим фативте толку да ги коментирате али во ред е, позитивна работа е и тоа, подобро десанка врз нешто отколку врз ништо.Нема врска :
@Angelikus
ако не сака не мора, ќе се најде друга за таа работа,ако е толку приоритетна. ]
Сигурно, ако не сака сега не е крај на светот.Нема што да ја молиш неа, чао и пријатно.Не сега и да испаднеш некој тежок „шабан“ и да се поставиш како таков, пак треба внимание да и обрнеш.

Kajgana Shop

На врв Bottom