- Член од
- 18 јануари 2012
- Мислења
- 381
- Поени од реакции
- 653
Де бе, толку ли ти е убавДосега ме немат одбиено за пушење. И без да прашувам ми се дешавало тоа спонтано хаха
Де бе, толку ли ти е убавДосега ме немат одбиено за пушење. И без да прашувам ми се дешавало тоа спонтано хаха
Lol ова женско го пишала ЛОЛАко не сака, земи врзи и ги рацете за креветот, отвори и ја устата, извади тулето, и бутај.....фак тхат бичс ,моут... хехех....само сам се шалила, наравно да нечеш то да урадиш, драгој цурици.....
Пиле, срце, злато, душо.....џигер магарешки, дај бе пиле земи го малце во уста.....
Ако и ова не ти упали, земи боздоганот, разврти го./....... ко Крали Марко јамболија на оро.......... и замавни и накај тоа поганата непушачка муцка....... еее.. ондак кога ќе ги испљува сите зуби......... тогаш си на чисто дека, ревенџот е твој..........
Ти како феминистка што ќе кажеш за ваквите женски?Lol ова женско го пишала ЛОЛ
гледај ја оваа на ЈуТјуб, ем ИКјУ 220 ем има лице мазно како бебенце, пред да голта и се мачкала со сутлиашотАко не сака, земи врзи и ги рацете за креветот, отвори и ја устата, извади тулето, и бутај.....фак тхат бичс ,моут... хехех....само сам се шалила, наравно да нечеш то да урадиш, драгој цурици.....
Пиле, срце, злато, душо.....џигер магарешки, дај бе пиле земи го малце во уста.....
Ако и ова не ти упали, земи боздоганот, разврти го./....... ко Крали Марко јамболија на оро.......... и замавни и накај тоа поганата непушачка муцка....... еее.. ондак кога ќе ги испљува сите зуби......... тогаш си на чисто дека, ревенџот е твој..........
Hahaha me iznasmeaАко не сака, земи врзи и ги рацете за креветот, отвори и ја устата, извади тулето, и бутај.....фак тхат бичс ,моут... хехех....само сам се шалила, наравно да нечеш то да урадиш, драгој цурици.....
Еве ко машко ќе ти кажам...твое право е да го одбиеш. Ама и негово право е да му смета да се курчи и да си најде швалерка. Али има решение...кондомчиња со мирис...ручни рад и други форми на полови односи.Имам мал проблем. дечко ми сака да му го пу..м, и веќе 2пати го имам одбиено. Дали е во ред тоа што сум го одбила? И што всушност треба да направам за да го задоволам со тоа?
smisla celo vreme da go odbivas zadovoligo moze i tebe ke ti se dopadne ja poznavam nekolku tipki so na primer ne sakaat da pu..t . I devojkami so koja sum vo dolga vrska prvata god ne sakase ne ja forsiraf posle se odluci i se dopadna .Имам мал проблем. дечко ми сака да му го пу..м, и веќе 2пати го имам одбиено. Дали е во ред тоа што сум го одбила? И што всушност треба да направам за да го задоволам со тоа?