Што кога не сака да пуши?

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Никогаш не одам на сила по тоа прашање. Никогаш не и велам мора па мора! Нормално дека и кажувам дека тоа е посебно доживување и дека тоа ме пали но не настојувам по секоја цена да се случи тоа! Ама пак кога еднаш самата ќе се опушти и ќе почне да ми го зема во уста, после нема запирање. почнуваат да се опуштаат и се е полесно и поедноставно. После јас сум тој што стравува да не ми го искаса:pusk:

KL0$AR

I SEE DEAD PEOPLE
Член од
8 јануари 2008
Мислења
343
Поени од реакции
9
прво ја молиш за 69 и ја молиш,ја молиш за во случај да нејке пушенјето да биде како-КЕ СЕ ЗАДОВОЛАМ И СО ПУШЕНЈЕ! (за секако да си во кар)

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Ако не сака да пуши тогаш јас сакам да лижам, па ќе видиме на кого ќе му течат лиги после! :majmun:

ThugProphet

I'ma die a hustla!
Член од
14 јули 2007
Мислења
468
Поени од реакции
8
Сеа ако не сака не сака, не можам на сила да ја терам. Фино лепо поштено си прашувам, ако не сака, јас и го правам неа она, што не сака таа мене да ми го праи (не и го пушам туку ја лижам :) ). Не е поентата само јас да уживам, а таа не... Мислам сфаќате...

Anuskan

~Keep Smiling~
Член од
13 јануари 2008
Мислења
191
Поени од реакции
10
Ако не сака да пуши тогаш јас сакам да лижам, па ќе видиме на кого ќе му течат лиги после! :majmun:
Хахаха! Е тоа е веќе стратегија! Ако попалиш женско, се е можно после она да ти прави! :vozbud:

Еве искрено:
Некои од неискуство, некои им е премногу незгодно и чудно, некои откако ќе слушнат "ајде барем ипуши ми го" одма расположение им паѓа (лично и мене глупо ми звучи).

Член од
3 јануари 2008
Мислења
42
Поени од реакции
0
Хахаха! Е тоа е веќе стратегија! Ако попалиш женско, се е можно после она да ти прави! :vozbud:

Еве искрено:
Некои од неискуство, некои им е премногу незгодно и чудно, некои откако ќе слушнат "ајде барем ипуши ми го" одма расположение им паѓа (лично и мене глупо ми звучи).
А би му кажала ти дечкото "многу сакам да ми ја излижеш"?
Ако ти е мерак не гледам причина зошто дечкото не би "заѓњурил" така и обратно.Можда глупо звучи али тоа е тоа на кој друг начин да ти каже

A

Antigona

Гостин
Сте излегле убаво сте си поминале, ресторан, дискотека, сеедно.
И велите да дојде кај вас, таа не сака. И велите тогаш барем нека ви го испуши, сепак цела вечер сте и посветиле..
А што врска има тоа што си и посветил цела вечер на женската со пушење ?

Член од
23 септември 2010
Мислења
645
Поени од реакции
385
Ќе и побараш да направи нешто што највеќе мрази, и ако не прифати речи ај барем испуши ми го.

S

Stef Bachatero

Гостин
Ако и дадеш убаво задоволство и да ја запалиш многу самата ќе посака...

Член од
30 август 2011
Мислења
87
Поени од реакции
41
Сепак зависи и до искуството, пример доколку девојката не пушела пред тоа потешко ќе се согласи на тоа. Ми имаат кажано не, како демек гадно ми е не знам како ќе биде итн итн ... Али со тек на време се опушта и после и сама ќе си го бара ;)

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Сте излегле убаво сте си поминале, ресторан, дискотека, сеедно.
И велите да дојде кај вас, таа не сака. И велите тогаш барем нека ви го испуши, сепак цела вечер сте и посветиле..
Ова е еден пример кој може да биде занемарен..

Што станува во случај на подолга врска кога девојката не сака да го пуши?
Се работи за неспособност на машкото да ја предизвика да му го зашмука или просто девојката не сака такви работи?

Ви се случило ли некоја да не сака/да не и е пријатно да ве задоволи на тој начин?
Знам од лично искуство, досадно ти било тој период си отворил тема, бреинациве немале што друго во моментот да прават пошто мозокот им е спржен од марихуана и фејсбук па иштанцале 11 страни и 8222 гледаност.

џо!

Фаличниот Ром
Член од
31 октомври 2009
Мислења
519
Поени од реакции
52
Мисљим, ако си ја однел на вечера и си дал толку пари за нејзе само за да ти го испуши преиспитај си ги економските принципи.
Бољи најми си курва ако ти е само до тоа...=)

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Попуши малко ти снајке па после дај му на свекорти да испуши до крај :pos:

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Поминуваш цел ден со неа и сега ја носиш дома кај тебе и ако сакаш да ти го испуши не мора да речеш ај испуши ми го бидејки тоа е глупаво има многу начини како да ја прашаш :
1.Сладолед сакаш ли?
2.Знаеш ли да пиеш од чешма
3.Цигари пушеш ли она ќе ти рече да или не и ти потоа ќе и речеш а природни цигари
4.Сакаш ли го беспатно
Има и многу ама сега мрзи ме да пишувам, е сега ако не сака да пуши не мора доволно е само да ја легнеш.

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
Na poveke zenski mue straf/sram prvio pat. Ako mu kazete deka sakate i deka ke i pomognete da kazete valjda nema da se srami chupeto do tolku. Samo nikogash ne ja terajte so sila posho togash nema da se zapali zenskata, ke se odpali i na kraj lezisi sam vkrevet ili kaj i da ste :) Znachi prvio pat milost malku da i pokazete i posle toa ona sama ke si dojdi tamu za da ve zadovoli :D

Kajgana Shop

На врв Bottom