З
Забавата е во Кругот
Гостин
Хумана курва тоа е чарето...Па може да биде хумана курва. Или да напише книга за курвањето. Мислам, има многу варијанти...
И да, може да остави и потомство. Еден куп курви имаат деца...
Чаре?
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Хумана курва тоа е чарето...Па може да биде хумана курва. Или да напише книга за курвањето. Мислам, има многу варијанти...
И да, може да остави и потомство. Еден куп курви имаат деца...
Чаре?
Знаеш дека потсмевот и иронијата се алатки на рогатиот?Хумана курва тоа е чарето...Давај на секого.. сожали го
![]()
Хахахахаххухухухихихи Многу погрешно ги сваќате работите затоа им лепите етикета курви, си правите филмови во главите дека ако сака секс-френд дека е спремна да се издупи со првиот што ќе и наиде на пат без разлика дали има 70 години, дали е шупак или бог знае што демек битно ако има кур она ќе се ебе и од таму идејата дека се курви и затоа си и напишал во случај да раскине со дечкото да ти се јави за да ја ебеш ха хаха ха ха.јави се во случај да раскинеш со дечкоти![]()
Знаеш дека потсмевот и иронијата се алатки на рогатиот?
Ах дете, дете, ти нема спас тебе. Тој Бог кој го повикуваш за да им суди на курвите, прво тебе ќе ти пресуди...
![]()
Ха хах аха хаха ха тешка будала (во позитивна смисла) хухухуАбре ај престанете со тоа К*урва, што сте се фатиле за зборот. Цело време мислам за мене зборите..... хахахаххахахах![]()
Ќе те цитирам до утре. Јас се грижам за твоето спасение, а ти вака ми враќаш...Те молам само ти не ми суди
И не ме цитирајте веќе,немам живци да се расправам со вас..... Јас знам како за мене.... Вие што сакате правете...Само жал ми е за вашите деца(ако некогаш ги имате)....
Лееле ((( :Ќе те цитирам до утре. Јас се грижам за твоето спасение, а ти вака ми враќаш...
До тука ми мирисаш на сумпор, ќе се крчкаш ти во огненото езеро. Листа на гревови, предбрачен секс, иронија, потсмев, зајадливост, гордост, etc, etc...
Синко, не сакам да те разочарам, но мислам дека ни покајание не те спасува...
Јас мислам дека тој вечерва, на млади години, има животна шанса да научи дека не се суди на никого толку лесно. Рисјани, а не ја научија основната порака на Исус, не судете оти ќе ви биде судено...Лееле ((( :
Остајте го човекот ( :
Ќе се научи, и он е како и 80% од македонската популација што во црква идат за Велигден и Божиќ.
Живти „христијаните“.
Тоќно, ама се кладам дека малиов освен познавањето на зборовите „Исус Христос“ и „Свето Писмо - Библија“, не знае ништо понатаму.Јас мислам дека тој вечерва, на млади години, има животна шанса да научи дека не се суди на никого толку лесно. Рисјани, а не ја научија основната порака на Исус, не судете оти ќе ви биде судено...
Тенгала прости и неписмени...
Си го слушнал изразот, јас те крстам а ти прдиш?Јбг.... Затоа вие сте толку пописмениНеможам да ви парирам... Се извинувам
Продолжете си го муабетот нет-јебачи и надевајте се дека со вашите мислења про-курвински некоја ќе ве побара за сех-пријател.. Толку од менеПоздрав