се согласувамТогаш момчето е девиЦА.
Ако сум во врска и ми значи тогаш нудам помош да се преброди стравот ако не чао пријатно.
Навистина тешка комбинација. Претпоставувам дека и двајцата ќе се информираат доволно за тој акт и ќе имаат некое пред се теоретско знаење-што би кажала една моја добра другарка.. Поинаку не би знаела, незнам, не сум била во таква ситуација, а и нема ни да бидам. :smir:се согласувам
а што ако и ТОЈ и ТАА се девици ??? што праиме тогаш тешка комбинација...
Нема што да се информира, го вади го става и чао и пиши ми.Навистина тешка комбинација. Претпоставувам дека и двајцата ќе се информираат доволно за тој акт и ќе имаат некое пред се теоретско знаење-што би кажала една моја добра другарка.. Поинаку не би знаела, незнам, не сум била во таква ситуација, а и нема ни да бидам. :smir:
Епа тоа сака да го каже авторот на темата, стравот кај некои мажи е баш тој, стави го и веднаш вади го а рибата е јака смоква која сака длабоко есенско орање и некои си велат дека е подобро да нема секс од колку сите другарки на дотичната да му се смеат?!Нема што да се информира, го вади го става и чао и пиши ми.
или можеби има фобија од женско ЛОЛ :pos2:Ако тој се плаши од секс тогаш тој е геј.
Чао пријатно.
т.е. е гејили можеби има фобија од женско ЛОЛ :pos2: