Oblivion
Matt Akisson
- Член од
- 12 септември 2007
- Мислења
- 3.526
- Поени од реакции
- 128
Факинг фајнали ит ис дан. Achievements 22/22.Само уште еден achievement ми остана, да истепам 333 црви, за 3 црви ја утнав.. Утре тоа одам да спијам сега.![]()
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Факинг фајнали ит ис дан. Achievements 22/22.Само уште еден achievement ми остана, да истепам 333 црви, за 3 црви ја утнав.. Утре тоа одам да спијам сега.![]()
Денес ја почнав Crysis WARHEAD, нешто помазно оди од првиот дел, изгледа малку и ги подотерале перфомансите, но како ми се гледа иста тапа ќе биде, ај тек на втората мапа сум, можда понатака ќе се поправи впечатокот.
Се откажав Portal, тие последните challenges се веке претеризам. Што не бива, не бива... Сега Half-Life кецот... 2ката ја знам напамет ама ова ке ми е прв пат после 7-8 години Half-Life да играм single-player... После тоа, се преориентираме на FL Studio и нема гејминг за мене цела зима..Факинг фајнали ит ис дан. Achievements 22/22.Одам сега на Portal achievements да ги завршам, сега за сега имам 8/14. Малку ке се помачам со тие адвансед мапите ама вреди да се размрди мозокот..
За Team Fortress 2 да не зборувам... едвај сум на 37 од 132.