Што играте во моментов

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Само уште еден achievement ми остана, да истепам 333 црви, за 3 црви ја утнав.. Утре тоа одам да спијам сега. :)
Факинг фајнали ит ис дан. Achievements 22/22. :) Одам сега на Portal achievements да ги завршам, сега за сега имам 8/14. Малку ке се помачам со тие адвансед мапите ама вреди да се размрди мозокот.. :) За Team Fortress 2 да не зборувам... едвај сум на 37 од 132.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Денес ја почнав Crysis WARHEAD, нешто помазно оди од првиот дел, изгледа малку и ги подотерале перфомансите, но како ми се гледа иста тапа ќе биде, ај тек на втората мапа сум, можда понатака ќе се поправи впечатокот.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.943
Поени од реакции
23.088
Денес ја почнав Crysis WARHEAD, нешто помазно оди од првиот дел, изгледа малку и ги подотерале перфомансите, но како ми се гледа иста тапа ќе биде, ај тек на втората мапа сум, можда понатака ќе се поправи впечатокот.

Зошто тапа??Играта Crysis е мегу најдобрите во светот..:toe:

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
GTA2 во мрежа со другар ми, бааги време отепавме :icon_lol:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Вчера сум го свртел крајот на Мустафа :vozbud: а сеа играм ГТА4 . Која разлика :)

Член од
18 април 2008
Мислења
876
Поени од реакции
213
Nancy Drew: Danger by Design, Warhammer Dawn of War Soulstorm и дота чат-пат (ама само лан со другари) друго ништо не играм а ни не планирам друго да играам... -игрите сакс

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Факинг фајнали ит ис дан. Achievements 22/22. :) Одам сега на Portal achievements да ги завршам, сега за сега имам 8/14. Малку ке се помачам со тие адвансед мапите ама вреди да се размрди мозокот.. :) За Team Fortress 2 да не зборувам... едвај сум на 37 од 132.
Се откажав Portal, тие последните challenges се веке претеризам. Што не бива, не бива... Сега Half-Life кецот... 2ката ја знам напамет ама ова ке ми е прв пат после 7-8 години Half-Life да играм single-player... После тоа, се преориентираме на FL Studio и нема гејминг за мене цела зима..:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom