Што играте во моментов

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
F1 Challenge 99-02 - Кулирам кога ја играм :baeh:
Инаку Cod 4 по 5-ти пат. Пробувам на нај нај-тесо да ја свртам ама теско :nesum:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
53
Поени од реакции
1
Јас ја свртев дум и ја играм опет на Најтмер дификулти , сеа ја симињам QUAKE 4 :music3::music3:
Од чорапи ќе те извади ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА сум се прснал ејј :pos2::pos2::pos2::pos2:

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
таа
bully со средноѓколците ама почна да ме нервира ми праи дон'т сенд и такви срања чаре???

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Хитмен блад мани :) И кантер тоа нонстоп :)

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Conflict Denied Ops
и
Torenтe 3 (глупа игра но некако е заразна)

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Half Life 2 Episode Two.... Achievements гриндам. Треба со едно џуџе во раката да ја поминам целата игра. Од сите страни зомби и што ли уште не ме тепа, јас со едно џуџе за новогодишна елка трчам. :) Ама добро е, го поминав тешкиот дел (за џабе не играм на easy, оти без да користаш оружје кога се случуват тешки битки околу тебе малку е impossible). Сега само уште да стигнам до White Forest, да го ставам џуџето во ракетата и да летне за марс. :)

Oblivion напиша:
Half Life 2 Episode Two.... Achievements гриндам. Треба со едно џуџе во раката да ја поминам целата игра. Од сите страни зомби и што ли уште не ме тепа, јас со едно џуџе за новогодишна елка трчам. :) Ама добро е, го поминав тешкиот дел (за џабе не играм на easy, оти без да користаш оружје кога се случуват тешки битки околу тебе малку е impossible). Сега само уште да стигнам до White Forest, да го ставам џуџето во ракетата и да летне за марс. :)

Конечно... Цел ден ја играв... Ауу само како се нервирав кога требаше со колата да возам, на секое завртување ми паѓаше џуџето, посебно глупо кога те пукат од сите страни и еден никаков chopper-че имаш над глава кој те буквално бомбардира на секои 4-5 секунди.

Само уште еден achievement ми остана, да истепам 333 црви, за 3 црви ја утнав.. Утре тоа одам да спијам сега. :)

GrD

Член од
27 октомври 2008
Мислења
289
Поени од реакции
5
Crysis 1 del. samo so vojskata koga se tepas do tamu igram i restartiram i igram na LVL potesko. so vonzemjanite koga se tepas e shit igrata.

Член од
6 мај 2008
Мислења
320
Поени од реакции
9
Do pred nekoj den se utepav od svirenje na Guitar Hero 3: Legends of Rock

Kajgana Shop

На врв Bottom