- Член од
- 30 јули 2014
- Мислења
- 5.452
- Поени од реакции
- 17.894
Ова е нешто налик Left4Dead? Претпоставувам coop е вистинското доживување?Contagion. Мислам дека телово ми остаре 10 години откако се заразив со играва.
Ова е нешто налик Left4Dead? Претпоставувам coop е вистинското доживување?Contagion. Мислам дека телово ми остаре 10 години откако се заразив со играва.
Да, нешто слично. Најјако(барем за мене) е кога се игра pvp, трчаш, собираш материјал, се спасуваш од другите играчи, се спасуваш од обичните зомбиња и се спасуваш од играчите кои се убиени и станале зомби. Е тие се заебани, особено во група, секој зомби играч може да собере по 15 обични зомбиња, плус да ти се стават заедно со другите зомби играчи.Ова е нешто налик Left4Dead? Претпоставувам coop е вистинското доживување?
Па ако не се лажам, DIRT е ново ребрендирано рели наследник на CMR.DiRT Rally
Најдоброто рели после CMR 2.0
Sent from my E560 using Tapatalk
Codemasters го прави исто како 2.0 ама не е официјално наследник. Во секој случај е перфектно[DOUBLEPOST=1460667903][/DOUBLEPOST]Па ако не се лажам, DIRT е ново ребрендирано рели наследник на CMR.
Јас инаку си плешам COD, завршив со MW3, сега следна World at war.
Codemasters го прави исто како 2.0 ама не е официјално наследник. Во секој случај е перфектноПа ако не се лажам, DIRT е ново ребрендирано рели наследник на CMR.
Јас инаку си плешам COD, завршив со MW3, сега следна World at war.