Што играте во моментов

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.637
Поени од реакции
34.047
The Witness.
Ремек дело.
Прекраснотија.
Ми иде тема да и отворам и да го фалам Blow како со оваа и Braid сам ги надмина и EA и Ubisoft и сите. Ама нема да отворам. Ме мрзи. :(
Raciel,

Ebi se.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.472
Поени од реакции
87.289
Star Wars на емулаторот за Супер Нинтендо

тоа е... :toe:

Член од
15 ноември 2013
Мислења
1.529
Поени од реакции
2.626
Мене ко ќе ме прашаат за смајт прво нешо им кажвам колку е јак кракенон на посејдон Немат многу баланс иначе се е супер...неколку богови имаат масивен демиџ (шила посејдон и компанија) шо можат да збришат пола тим само со улти, а имат неколку 1 man army као бакасура шо комотно мојт сам да држит партија...
Да ултито на посејдон е врв , од суппортите Ymir има многу демиџ на улти , сила проблематична е за играње , иначе новите богови се проблем што нарушуваат балансот , иначе дај никнејм да те додадам ако играш уште ;)

бутЕ

старлета
Член од
29 март 2011
Мислења
2.231
Поени од реакции
3.830
Да ултито на посејдон е врв , од суппортите Ymir има многу демиџ на улти , сила проблематична е за играње , иначе новите богови се проблем што нарушуваат балансот , иначе дај никнејм да те додадам ако играш уште ;)
Зашо бе сила проблематична ? :D

butesky ми е никнејм

Член од
26 јули 2012
Мислења
322
Поени од реакции
98
.hack part 1 infection
на пс2, игра во игра, адаптирано од анимето кој го има истоимениот наслов, интересна игра, забавна игра, дефинитивно теШка игра ама имав супер искуство со играва, ми се допадна играва.

B

beaverknight

Гостин

Fuck this game! Обично не сум тип кој пцуе ама играва го вади најлошото од мене, ни у Дота не се нервирам толку! :mad:
Иначе прејака е :D

Член од
26 јули 2012
Мислења
322
Поени од реакции
98
3-D Battles of the World Runner (NES), игра каде што главниот лик трча во трето лице со спајдерменско скокање а бос фајтови се состојат од пукање на змејолики суштества, забавно игриче.

Action in New York (NES), side scroller shooter, мислам дека најдобрата работа во играва се босовите, што се одприлика големи вселенски бродови, така да ми се допадна игрицава.

007 Tomorrow Never Dies (PS1),
сум ја почнал играва неколку пати ама никогаш не сум ја завршил барем не пред одредено време, има некои мисии што се многу тешки, босовите не се толку добри колку што се тешки, играва се игра во трето лице шутер со ауто аим одлика, ми се допадна играва.

10,000 bullets (PS2),
ала матрикс со успорување на време т.е. булет тајм, качување левел на скилови кои ги има неколку, може да се менуваат неколку ликови, секој лик се специјализира во одреден стил на играње и има различни видови на оружја, приказната не е нисто посебно, играва има аниме стил на раскажување на приказна, беше малку тешка ама не претешка, така да ми се допадна играва дефинитивно.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Sherlock Holmes-The testament.

Ремек дело у пм. На некои места заглавив. Иако се врват за една минута, сум трошел и по половина час :D На едно место ме исфрлаше, ама сета среќа ми се погоди туторијалот и ја средив. Колку крипи атмосфера имаат во игриве Шерлок то чудо едно. Дури и обдукција сум праел за прв пат во игра.

Ја препорачувам за љубителите на логички, мистерија игри со замрсена атмосфера.

Член од
26 јули 2012
Мислења
322
Поени од реакции
98
addams family pugsley scavenge hunt на nes емулатор, платформска игра забавна иако на моменти тешка.

18 wheeler american pro trucker на пс2,
мислев дека според насловов дека играва ќе биде симулација на камиони, на мое изненадување излезе дека е кратка аркадна тркачина со некои додатни работи како мало опремување на камион, паркирање итд. инаку забавна игра, иако за мене беше тешко, средно тешка игра.

Adventures in the Magic Kingdom на нес емулатор, игричкава меша различни жанрови, вселенско летање (повеќе е тематика одколку жанр), тркање, и платформерски делови, забавна игричка малку тешкичка ама забавна.

Член од
26 јули 2012
Мислења
322
Поени од реакции
98
24 the game на пс2,
играва ја има доловено 24 според многу работи, како испрашувањето што се одвива во вид на мини игра како и хакирањето, дефузирање на бомби итн, има елементи на трето лице пуцачина, мисии со возење итн. играва има средна тежина на играње, ми се допаѓа што има ауто аим, искрено уживав во играва од почеток до крај и должината ми беше задоволителна, така да ми се допадна играва.

25 to life на пс2,
тематика на играва е криминалци или гангста против цајкани, не ми се допадна тоа што контролите се малку незгодни за маневрирање, има средна тежина се до крајот, кај што за мене беше многу тешко за совладување на мисиите, приказната се одвива од аспект на криминалец, крими бос и цајкан во тек на 12 мисии, едноставно гангста тематика не ми се допаѓа многу така да ова ми беше просечно гејминг ускуство.

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.452
Поени од реакции
17.894
The Room на android. Една од подобрите puzzle игри со кои сум се сретнал, а искусена на android ја прави уште попривлечна(ја има и на писи). Има и втор и трет дел. Музиката е одлична, иако пресудни се предобро постсвените загатки. Must play за секој љубител на ваков тип на игри.

Kajgana Shop

На врв Bottom