Сакав да пишам:’’што не ми враќате,или чекате Трнот со некоја негова реченица да ве извади’’.
Трн за то дека си патриот имаш респект,ама бе човек не биди нем.
Само ова ке кажам,не може ти да знаеш нешто,не може ти да си во право а милиони да грешат.Да беше така сеа пред името ке ти стоеше Професор доктор блабла бла бла.Трн_во_око.
Ама ако,со тебе еднаш провав со факти,џабе ми беше ти ке ми дајш линк од некој македонски сајт,дека Скендербег е ваш.
Пробаа друг пат на ова тема,пред неколку месеци постираше типот куп работи дека скендерчо е албо,ама “модераторот“ мисир,го избриша со образлужување дека било на англиски,за жал тогаш беше 3-4 сабајле,и јас бев баниран на една недела,да не бев на тоа време баниран,сигурно ке кркав бан за секогаш од то што ке му го пишав на мисир.
Ама то е.
Скендербег е албанец ти си....не знам баш што си ама се чуствуваш македонец,ми ја свате поентата,ти да,другите не
.
edit:Ова сеа ми текна,викаш еден само спомнува дека е албанец а минимум 10 дека скендер е крал на македонците,епа ако ојме според то,шо к*р барате Аце Велики да е ваш,коа милјарда го прават грк а само еден милион го прават македонец,играј CIVILISATION IV и таму грк,секаде грк,ама не,што ви чини вам тоа се зема за право.
Знам дека не требаше да го спомнам аце оти темава е за скендерчо ама чисто за пример.