- Член од
- 29 ноември 2007
- Мислења
- 1.149
- Поени од реакции
- 38
Прво ги забележувам очите,па устата.Тоа ми е многу важно.Е ако го помине ова после се концентрирам на карактерот.
Тука најмногу би се сложил поготово за болдираното. Многу ми делуваат првите запознавања со девојката, како таа ќе се постави. Значи не велам дека пресудно ми е првиот впечаток од нејзина страна да биде најпозитивен туку да биде искрен. Вештачкото однесување ми е чак што више и одбивно.Не обрнувам огромно внимание на физичкиот изглед (витка става, боја на очи, форма на усни...бла бла бла ), има нешто што би ме привлекло во делот кога се поздравуваме-запознаваме, при тој прв допир, првите 2 реда муабет направени со таа личност и знам до каде би можела таа врска(пријателска, љубовна, да ми се створи одбивност... ) да оди.
А бе работава седи не ме знаеш.Прво што жените го забележуваат кај мажот е големината на нивниот паричник. Доколку е задоволен критериумот после иде се` како подмачкано
А јас што забележувам кај жените е нивниот задник, па коса, фаца и се` остало.
Ок, не генерализирав. Само мое мислењеА бе работава седи не ме знаеш.
не викам дека се сите такви ама сепак има, ама има се разбира што гледаат и во душата и карактеротА бе работава седи не ме знаеш.
Па и јас не викам дека нема такви девојки,него едноставно мојата забелешка е дека на прв поглед се забележуваат други карактеристики, претежно надворешни.Дали се очи,раце,задник.не викам дека се сите такви ама сепак има, ама има се разбира што гледаат и во душата и карактерот