Што е со Раде Рогожаров? :)

Видот на дрога

• Мара

Гласови: 11 14,1%
  • Кока

Гласови: 19 24,4%
  • Хероин

Гласови: 9 11,5%
  • ДМД

Гласови: 2 2,6%
  • Хашиш

Гласови: 6 7,7%
  • Екстази

Гласови: 15 19,2%
  • Нешто друго(наведете самите)

Гласови: 16 20,5%

• Вкупно гласачи
    78
  • Гласањето е завршено на .
Член од
19 мај 2008
Мислења
1.930
Поени од реакции
505
Каква дрога, какви бакрачи човекот има вградено чит во него затоа е таков. Што не се појавува во емисии каде има Sxe?!

~BlueBerry~

*I love my dreams*
Член од
8 јануари 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
63
Чичко Раде е најдобриот човек во Штип... тоа што држењето му е поразлично од другите не го прави фрик или ретардиран... ретки се тие кои го разбиаат, но човекот е фантастичен и огромен професионалец пацифист и филантроп...

едит: by the way срамота е ова шо го правите, што не се сетивте да прашате кое му е омилено виски на Бране или од кај си набавува кока... просто не ми се ни верува...

Член од
3 декември 2008
Мислења
816
Поени од реакции
22
има ли некој линкче од емисијава за доунлоад??? ПП

Член од
10 март 2009
Мислења
1.300
Поени од реакции
1.161
Таков си е човекот откачен.Во било која емисија да го пуштиш така ќе се однесува.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.562
Поени од реакции
59.276
Го обожавам човеков. Многу ми е позитивен.
Се сеќавам порано водеше една емисија, каде што му гостуваа по 2 бенда и се одвиваше нешто како дуел. Исти си беше и тогаш.

АЛО КОЈ НИ СЕ ЈАВУВА ?
- Маре
ААААААААААААА МАРЕ, БАКНЕЖИ ДО ВАС. ОД КАДЕ СТЕ ВИЕ МАРЕ ?
- Битола
ААААААААААААА БИТОЛА, ПОЗДРАВ ДО ЦЕЛА БИТОЛА. БИИИИИТОООООЛАААА, МООООЈ РОДЕН КРААААЈ.
КОЈА ПЕСНА ДА ЈА ОТСВИРИ НАШИОТ БЕНД ЗА ВАС МАРЕ ?
:D

После тоа бираа некои знакчиња, детелина, лист, срце, баклава... ама не можам толку до детали да се сетам на емисијата.
Сигурно сте ја гледале и вие.

Член од
25 ноември 2007
Мислења
277
Поени од реакции
193
Го обожавам човеков. Многу ми е позитивен.
Се сеќавам порано водеше една емисија, каде што му гостуваа по 2 бенда и се одвиваше нешто како дуел. Исти си беше и тогаш.

:D

После тоа бираа некои знакчиња, детелина, лист, срце, баклава... ама не можам толку до детали да се сетам на емисијата.
Сигурно сте ја гледале и вие.
Турлитава Шоу мислам дека се викаше :) памтам и со ваква перика се имаше појавено за 1ви април на таа емисија

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.881
Поени од реакции
8.259
Јас од секогаш се прашувава зошто секојпат кога е некаде гостин во некоја емисија е толку хиперактивен и само зборува ,зборува и не престанува исто и кога пее па и свири на гитара.

Сега го гледам малку е посмирен на Канал 5 ,сигурно ради што емисијата е утринска рано сабајле.

Некогаш и не можам да го поднесам .

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Убаво е да си позитивен но не и напорен, поточно кажано давеж.

Kajgana Shop

На врв Bottom