Замисли, мене ми е комшија. ))Брат абе остај тоа на шо бил...него замисли си како им е на жена му и на децата по цел ден да го гледаат таков...
п.с Замисли да ти е комшија...од рано сабајле ќе те вади од такт :pos2:
Пак, прочитај горе.Човекот на спид е бе...
Нормален човек не би се понашал онака... колку и да е весел, она неговото ги врви сите граници на нормалноста.
Незнам каков е како комшија, ал јеби га претерува на тв со испади и глупирање. Разбирам дека е весел и тн и тн и тн, ама пак треба малку да се подприбери.Замисли, мене ми е комшија. ))
И не ме вади од такт, човекот е на место. Енергичен, сосема нормален човек кој одделува време со секој да застане и да направи 2 реда муабет. ВО СЕКОЕ ВРЕМЕ.
Башка, поинтелегентен е од што мислите.
нешто денес посебно расположен?? фино финоРаде земал дрога.пфффффффффффффффффф ахјахахахаххаехаехаех
Јас го знам од Штип..пошто моите се од таму...и имаат застанувано со него...така да од мал бил таков...ама шо е премногу исполнет со позитивна енергија тоа му е заштитен знак..и жално е шо има само еден таков човек кај нас во Македонија!Замисли, мене ми е комшија. ))
И не ме вади од такт, човекот е на место. Енергичен, сосема нормален човек кој одделува време со секој да застане и да направи 2 реда муабет. ВО СЕКОЕ ВРЕМЕ.
Башка, поинтелегентен е од што мислите.
Пак, прочитај горе.