Што е со Раде Рогожаров? :)

• Креатор на темата Креатор на темата Cayman
  • Време на започнување Време на започнување

Видот на дрога

• Мара

Гласови: 11 14,1%
  • Кока

Гласови: 19 24,4%
  • Хероин

Гласови: 9 11,5%
  • ДМД

Гласови: 2 2,6%
  • Хашиш

Гласови: 6 7,7%
  • Екстази

Гласови: 15 19,2%
  • Нешто друго(наведете самите)

Гласови: 16 20,5%

• Вкупно гласачи
    78
  • Гласањето е завршено на .
Раде си е секогаш таков луд.:toe:

И што му фалеше на Раде во Опуштено, човекот е закон, баш опуштен си беше, направи одлично шоу, а што треба да припазува како се однесува пред камерите, значи да глуми само затоа што вие мислите дека ако човек рипне наеднаш се дрогира :tapp:

Хаха дрога земал Раде. :nenene:
Едноставно таков си е човекот,опуштен,луд,весел,позитивен.
Закон е :toe:

Многу ми е интересен,малце е ретардиран барем така личи ама тоа е.
Каков е таков е...

Брат абе остај тоа на шо бил...него замисли си како им е на жена му и на децата по цел ден да го гледаат таков...

п.с Замисли да ти е комшија...од рано сабајле ќе те вади од такт :pos2:

Замисли, мене ми е комшија. :)))

И не ме вади од такт, човекот е на место. Енергичен, сосема нормален човек кој одделува време со секој да застане и да направи 2 реда муабет. ВО СЕКОЕ ВРЕМЕ.

Башка, поинтелегентен е од што мислите.

Човекот на спид е бе...

Нормален човек не би се понашал онака... колку и да е весел, она неговото ги врви сите граници на нормалноста.

Пак, прочитај горе. :)

И не ме вади од такт, човекот е на место. Енергичен, сосема нормален човек кој одделува време со секој да застане и да направи 2 реда муабет. ВО СЕКОЕ ВРЕМЕ.

:)
Незнам каков е како комшија, ал јеби га претерува на тв со испади и глупирање. Разбирам дека е весел и тн и тн и тн, ама пак треба малку да се подприбери.

Раде земал дрога.пфффффффффффффффффф ахјахахахаххаехаехаех

Раде земал дрога.пфффффффффффффффффф ахјахахахаххаехаехаех

нешто денес посебно расположен?? фино фино

него раде ти е кретен шо еднаш се раѓа,неможам да го смислам

Он е на најјаката дрога на светот:
ЖИВОТ!

Раде си живее по своите убедувања и по своите принципи. Не му замерувам на човекот што е претерано весел.

леле само колку многу не можам да го поднесам толку е хаотичен и хистиречен после две мин гледање и слушање главата да почне да те боли.

Пак, прочитај горе. :)
Јас го знам од Штип..пошто моите се од таму...и имаат застанувано со него...така да од мал бил таков...ама шо е премногу исполнет со позитивна енергија тоа му е заштитен знак..и жално е шо има само еден таков човек кај нас во Македонија!

Pred nekoj den,na A2 mislam beshe vo Potera ako ne se lazam...Stoeshe na semafori pred soborna i mieshe sofersajbni...Zakon e covekot!Alal da mu e..I flat na drzavava uste nekolku kako nego!!Ako nisto drugo barem ne e dvolicen,mi se cini premnogu iskren i dobar!!Rade za presedatel!:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom